До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Космічні тіла: найкращі українські спортсменки в купальниках

Літо в розпалі. Надихаємося фотографіями найкращих українських спортсменок на відпочинку після складних та виснажливих змагань.

Анжеліка Терлюга, карате

Українська каратистка Анжеліка Терлюга цього літа вибирає купальник Victoria's Secret яскравого блакитного відтінку, а до її фото на фоні пляжу так і хочеться додати гештег #iseeuaflag.

Реклама

Марина Бех-Романчук, легка атлетика

Марина Бех-Романчук опублікувала у себе в інстаграмі романтичне фото, одним із головних героїв якого став купальник українського бренду Pitaya, відмітна риса якого — спеціальна тканина, що працює як SPF і захищає шкіру.

Дарія Білодід, дзюдо

Олімпійська призерка Дарія Білодід — прихильниця чорної класики, але з родзинкою. Купальник, як в української дзюдоїстки, легко може стати і частиною літнього образу — варто додати джинси з низькою посадкою або білу спідницю.

Марта Федіна та сестри Марина і Влада Алексіїви, артистичне плавання

Марта, Марина та Влада вибрали лаконічні закриті купальники з яскравим принтом — те що треба для прихильниць активного пляжного відпочинку.

Марта Костюк, теніс

Тенісистка Марта Костюк також ставить на класику — і виграє: улюблений літній відтінок, що перегукується з кольорами води та неба, та лаконічний крій ніколи не підведуть.

Олена Старікова, велосипедний спорт

Олена Старікова нагадує, що до кінця літа залишилось усього два тижні — чому б не спробувати стати на сап. Потрібен лише зручний купальник і легка сорочка на плечі, щоб не обгоріти на сонці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.