До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Робота над помилками: як привести шкіру до порядку після свят

Нові детокс-засоби допомагають привести шкіру до порядку після свят за рекордний час.

Фото: Jason Hetherington @Serlin Associates, стиль: Rachel Bakewell

Новорічні канікули з їхніми вечірками, шампанським та гастрономічною свободою, неминуче відображаються на стані шкіри: вона стає нерівною і тьмяною Щоб повернути обличчю сяйво і свіжий вигляд, потрібно не пропускати візити до косметолога і приділяти ще більше уваги домашньому догляду.

Реклама
Глубоко очищающая и увлажняющая маска с минералами, Anne Semonin

Токсини утворюються у шкірі не тільки від неправильного харчування, алкоголю, ліків, міського смогу, ультрафіолету, куріння і т.п. За даними ВООЗ, вдома, в офісі, у машині може бути скнцентровано у п'ять разів більше забруднень, ніж на загазованій вулиці. Меблі, шпалери, килимові покриття, ламінат, облицювання салону машини виділяють шкідливі летучі поєднання, формальдегід, толуол, ацетальгід, ацетон і гексан. Коли токсичних речовин стає занадто багато, шкіра не встигає виводити їх. Мембрани клітин пошкоджуються, а білки – окислюються. Це призводить до того, що відтінок шкіри стає землистим, а риси обличчя – втомленими.

Детокс-сыворотка Skin Boosting Super Serum One Essential, Dior

Нові детокс-засоби допомагають шкірі позбавлятися від токсинів, руйнувати та ефективно виводити їх. На благо працюють рослинні компоненти: наприклад, пелюстки троянд, як у масці Absolue Precious Cells з цінними оліями троянди Lancôme.

Питательная и восстанавливающая маска Absolue Precious Cells с ценными маслами розы, Lancôme

У складі сиворотки Givenchy – олія карите і зародків кукурудзи.

Сыворотка для преображения и сияния кожи L’Intemporel Blossom, Givenchy

У складі всіх засобів лінійки Elixir Jeunesse Yves Rocher – екстракт афлої, мадагаскарської рослини. Афлоя накопичує всередині листя молекули, які захищають рослину від негативних факторів зовнішнього середовища. Так працює і екстракт у складі косметиних засобів.

Маска "Детокс и восстановление" Elixir Jeunesse, Yves Rocher

Лінійка засобів Skin Oxygen Biotherm включає екстракт хлорелли, морської водорості, яка забезпечує детокс і насичує кислородом. Чудовий захист від шкідливого впливу токсинів.

Лосьон, насыщающий кожу кислородом, Skin Oxygen, Biotherm

Більше краси:

Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Що таке Glass Skin і як досягти ефекту "скляної" шкіри

Б'юті події грудня: нові засоби, б'юті-бренди та наукові відкриття

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.