До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Омолодження зсередини: особистий досвід Аліси Ілієвої

Чи можливе омолодження організму і що це взагалі означає, – у цьому розбиралася Аліса Ілієва.

Аліса Ілієва

Promotion

Реклама
Молодість для мене – це бадьорий дух, чиста свідомість і здорове тіло. Тому я свято дотримуюся п'ятьох ритуалів для її збереження: добре сплю, правильно харчуюся, п'ю достатню кількість води і щодня відпочиваю. І обов'язково виділяю час для себе – на медитацію, спорт, свіже повітря.

Ми звикли до доглядових процедур за обличчям, тілом, волоссям. Але зовсім не звикли доглядати за тілом зсередини. Давати йому змогу перезавантажитися, налаштовувати на нові вібрації, очищувати його, зволожувати, живити. Адже все, що ми робимо зовні, краще працюватиме в тандемі з діями зсередини.

Я вирішила спробувати нову програму харчування young від eat easy •, спрямовану на омолодження організму та очищення свідомості за допомогою збалансованого раціону харчування та налаштування організму на правильні вібрації.

Аліса Ілієва

Підхід був комплексним. Крім харчування важливо дотримуватися режиму дня і лягати спати до 23:00, останній прийом їжі здійснювати не пізніше 19:00 і вставати о 6-7 ранку. Саме в такому режимі нервова система встигає відпочити і відновитися.

Всі рекомендації в програмі спрямовані на цілісний образ життя, який допоможе очистити тіло, розум і прищепити правильні звички. Є 2 варіанти раціону: для веганів, без молока. І для овочевегетаріанців, з рибою, морепродуктами і яйцями.

Також можна вибрати розмір порцій; їх два S – варіант хороший для тих, хто хоче знизити вагу, – і М, стандартний раціон. Калорійність в eat easy • не підраховують – вважають, що це минуле століття в дієтології. Я вагу знижувати не планувала, та й дні у мене надто насичені, тому відразу вибрала варіант М. Всі охочі зможуть схуднути на програмі, але основний акцент бренд робить на уповільненні процесів старіння.

Аліса Ілієва

У всіх стравах відсутні рафіновані продукти, тим більше цукор. Меню розроблене з допомогою нутриціолога Насті Голобородько, дієтолога і шеф-кухаря. Тому я була впевнена, що насичую організм не просто калоріями, а сприятливою флорою для кишечника, мікроелементами і корисною клітковиною.

Їжа стала для мене не просто чимось ефемерно-корисним з вітаміном С або багатим білком. Їжа в ці два тижні перетворилася на функціональне харчування, яке покращує метаболізм, допомагає роботі лімфатичної системи, дає мені корисну флору для кишечника і повністю звільняє від потреби думати, що я їстиму на сніданок, обід або вечерю.

Аліса Ілієва

Головний принцип раціону – різноманітність, тому нудьгувати не доведеться, їжа не встигне набриднути, і щодня можна їсти щось нове.

Під час програми я виокремила кілька фаворитів, які ввела в щоденний раціон після курсу: блакитне молоко з кеш'ю з квітами анчан, батончик з годжі і мигдалю, який був найкращим енергетичним батончиком з усіх, що я встигла спробувати за свої 33 роки, і корисні чипси з батату, кейлу і пастернаку, які дуже зручно брати з собою в дорогу.

Навіть для тих, хто вже вегетаріанець зі стажем, раціон young буде цікавим і різноманітним. Були продукти, які я пробувала вперше, хоча здавалося, що за 16 років вегетаріанства мене вже нічим не здивуєш. Легкість, гарний настрій, свобода від негативних думок і заряд для творчих ідей – були моїми супутниками протягом усіх днів.

У програмі обмежена кількість місць, долучитися можна тільки кожні 14 днів. І я рада бути однією з перших. Тепер планую повторювати таке розвантаження, як мінімум, раз на сезон. І скажу свою улюблену фразу про те, що заходи для гармонізації роботи організму повинні бути превентивними: завжди краще дати йому можливість запастися силами ще до того, як він втомився.

Після двох тижнів на програмі омолодження young від eat easy • можна зауважити видимі і відчутні результати в тілі і свідомості. Коли харчування стає свідомим, відбувається не тільки фізичне, а й психічне омолодження. Зараз я почуваюся краще, прокидаюся легко. Налагодився режим дня, стресу стало менше. Це і є для мене омолодження на всіх рівнях.

Найближчі старти програм: 26 листопада і 10 грудня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.