До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як позбутися подвійного підборіддя: особистий досвід

Процедура Ultraformer допомагає позбутися подвійного підборіддя, поліпшити овальність обличчя і отримати ефект ліфтингу. Олена Пономаренко спробувала її і розповідає про результати.

Gucci

Про технологію ультразвукового SMAS-ліфтингу я знала давно. Її популяризувала компанія Ulthera, яка придумала використовувати фокусований ультразвук високої інтенсивності, щоб впливати на глибокі шари шкіри. А до того ж довела ефективність методу і отримала на те свідоцтво FDA, управління з контролю за якістю продуктів і препаратів американського МОЗ. Так ультразвуковий SMAS-ліфтинг став єдиною процедурою в категорії "ліфтинг", результат якої став клінічно доведеним.

Реклама

Довгий час з Ulthera не змагався ніхто. Але декілька років тому до методу вирішили звернутися знову, тільки вдосконаливши його. Новий Ultraformer працює майже так само: ультразвукові хвилі створюють осередки мікропошкодження, виникає коагуляція білка (щось схоже відбувається, коли вариш яйце-пашот). Шкіра підтягується – і це миттєвий ефект процедури. Але через місяць настає відкладений: волокна колагену і еластину у відповідь на отримані мікротравми починають активно відновлюватися, і особа набуває більш свіжого вигляду.

Головна відмінність Ultraformer полягає в тому, що він працює більш прицільно, а створені ним мікропошкодження – зовсім вже крихітні. Друга відмінність – в Ultraformer є насадки, що дозволяють працювати з тілом. А це означає, що стегна, живіт, руки теж можна підтягнути за допомогою впливу УЗ-хвиль.

Протипоказання до процедури стандартні: пухлини, гострі стани, кардіостимулятори, лактація і вагітність. Тим, хто робив ін'єкції ботулотоксином або ставив філери, варто попередити свого лікаря: ультразвук "розіб'є" введені препарати, і їх дія закінчиться швидше.

Лікар пропонує знеболююче. Відмовлятися не варто: хоч процедуру не назвеш болючою, але звести неприємні відчуття до мінімуму завжди добре. Особливо сильно насадка працює там, де близько кістка, по лінії підборіддя. Доводиться потерпіти. Але думка про те, що через місяць овал обличчя покращиться, дуже зігріває. Лікар пояснює, що повторювати процедуру можна кожні півтора року – до тих пір, поки не набридне (і не захочеться робити підтяжку).

Одразу після процедури обличчя здається почервонілим, але блідим міським дівчатам це тільки на користь. Я йду на роботу (без макіяжу) і абсолютно спокійно доживаю до кінця дня. Лікар попереджає, що можливі неприємні відчуття, ніби під шкірою – синці. Відчуваю легкий дискомфорт перші півтора дня. Але є і забавний побічний ефект – реальний синяк під оком. Він маленький, як десятицентова монетка, але виділяється жовтизною. Втім, через чотири дні від нього ні сліду.

Труднощів відновлювального періоду не було (вони і не передбачені). Хіба що, довелося відмовитися від термальних басейнів у Відні, куди я полетіла майже одразу після процедур: протягом тижня вплив тепла небажаний.

Через три тижні на презентації я зустрічаюся з колегами. Вони жваво розпитують: "Що, що ти знову робила? – маєш чудовий вигляд". Я гублюся і спочатку думаю, що справа в новому блиску для губ. Але потім розумію, що це все-таки відкладений ефект процедури. Звичайно, я не змінилася радикально, все-таки не кругова підтяжка. Але мінімальні поступові поліпшення, – і ніхто мене не переконає в протилежному, – завжди краще, ніж радикальні, відчайдушні кроки. Треба випробувати Ultraformer на тілі. Зрештою, скоро літо.

Більше краси – @vogueua_beauty

Читайте також

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.