До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-секрети герцогині Кембриджської

До хрестин третьої дитини герцогів Кембриджських залишилося зовсім мало часу, церемонія відбудеться вже 9 липня 2018 року. Немає сумнівів, що герцогиня Кембриджська ґрунтовно готується до відповідального заходу. Vogue.ua з'ясував б'юті-секрети, які допомагають Кейт мати вигляд на мільйон в будь-якій ситуації.

Волосся

Густе, блискуче волосся справжня гордість і багаторічна візитна картка герцогині. Укладанням Кейт займається ціла армія фахівців під керівництвом її багаторічного стиліста Річарда Варда, який стверджує, що вона не користується шампунем і кондиціонером окремо, а поєднує їх в одному, її улюблений засіб Cleanse and Condition Duo Chelsea Collection. Коли ж Кейт вирішує зробити високу зачіску, вона надає їй об'єму за допомогою спрею Phyto Phytovolume Actif Volumizer.

Реклама
Обличчя

Під час вагітності герцогиня Кембриджська, як правило, переходить на натуральну косметику і кожного дня використовує масло шипшини, яке додає в крем. Також відомо, що Кейт любить кисневу косметику швейцарського бренду Karin Herzog, її улюблені продукти: антивіковий крем Vita-A-Kombi 1 з вітаміном A і ретинолом, крем для комбінованої шкіри Oxygen face, збагачений киснем, відлущувальний Mild Scrub і Biotulin Supreme Skin Gel.

Нігти

Манікюр монарших осіб чітко означений, в британському зводі правил яскраві нігті вважають вульгарними. Так, наприклад, для власного весілля Кейт вибрала лак Essie максимально натурального відтінку Allure. У звичному королівському житті герцогиня користується напівпрозорим лаком рожевого відтінку Essie Ballet Slippers.

Харчування

Раціон герцогині оснований на продуктах, збагачених корисними жирами, такими як риба, авокадо, горіхи, оливкова олія і дієтичне м'ясо. Кейт їсть кожні чотири години невеликими порціями, можливо, в цьому і полягає секрет її стрункої пітдягнутої фігури. Щодня герцогиня випиває не менше 1.5 літри води, і це без врахування традиційного англійського чаю з молоком.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.