До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як ефектно вийти з пологового будинку: приклад герцогині Кембриджської

Як тільки стало відомо, що герцогиня Кембриджська переїхала в Лондон (останні тижні вони жила в будинку своїх батьків в Баклбері, потім з Вільямом вони переїхали у власний особняк в Сандрінгемі) і відправилася в госпіталь святої Марії, стало зрозуміло, що до появи третьої дитини Кетрін і принца Вільяма залишилися лічені години. Vogue.ua згадує, як Кетрін виписувалася з пологового будинку в 2013 і 2015 роках.

Герцоги Кембриджські 22 липня 2013 року

Одними з перших після пологів Кетрін відвідають: її особистий перукар Аманда Кук Такер і стиліст Наташа Арчер, яка працює над гардеробом герцогині з 2014 року. Саме вона вибирала обидва наряди для двох попередніх виписок з пологового будинку. Обидва рази це були сукні Jenny Packham. На виписку з принцом Джорджем, Кетрін вдягнула ніжно-блакитну сукню в білі квіти, для Шарлотти білу сукню в великі жовті квіти.

Реклама
Герцоги Кембриджські, 2 травня 2015

Також відомо, що палата, в якій зараз перебуває герцогиня Кембриджська оформлена в спокійних пастельних тонах. Страви для пацієнтів приватного крила готують шеф-кухарі, а офіціант приходить щоранку, щоб прийняти замовлення на сніданок, обід і вечерю. У меню включені також: вина, шампанське і кілька видів післяобіднього чаю. Вартість палати стартує від 5215 фунтів стерлінгів за ніч, а якщо замовляти окремі апартаменти, вони коштуватимуть близько 10 000 фунтів стерлінгів за ніч.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.