До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Апельсин та ожина: що редакція Vogue UA думає про новорічну колекцію Yves Rocher

Тематичні святкові колекції від улюблених брендів — це те, що полегшує життя, коли хочеться створити новорічний настрій собі й потішити близьких приємним і корисним подарунком. Наприкінці року Yves Rocher радять зосередитися на живленні та зволоженні, а також наповнити простір навколо теплим і солодким ароматом. Редакція Vogue UA протестувала на собі новорічну колекцію засобів Yves Rocher і готова ділитися враженнями.

Олена Пономаренко, б’юті-редакторка

Зазвичай у парфумерії ожина має синтетичний, мильний аромат. Yves Rocher вдалося зробити ожину ласою і святковою. Аромат крему для рук — легкий, але відчутний, і чудово тримається на шкірі навіть після миття. До його складу ввійшла органічна олія карите й олія горіха макадамії, і завдяки цьому шкіра стає шовковою і глянцевою з першого застосування. Мені також дуже до вподоби паковання соковитого фіолетового кольору. Дуже подібне до щойно оголошеного кольору 2022 PANTONE 17-3938 Very Peri. Хочу, щоб такий крем був у моєї мами, — подарую їй до Різдва.

Реклама
Крем для Рук Ожинова Насолода, Бальзам для Губ Ожинова Насолода, Парфумована Свічка Ожинова Насолода

Бальзами для губ 1916 Yves Rocher я люблю давно й віддано. Для літа в мене припасений ягідний з легким ароматом малини й рожевим відтінком. А для зими ідеально підійшов бальзам з екстрактом ожини. Він безбарвний, і завдяки цьому його можна наносити, попри будь-які обставини: в машині, в літаку, під час Zoom-конференції, на ходу, в ліфті тощо. Солодко пахне, легкий на губах, ніжно пом’якшує шкіру. Подарую такий самий своїй подружці, у якої вічно сухі губи.

Я фанатка свічок: вважаю, що взимку це головний антидот проти смутку й пітьми за вікном. Мініатюрну свічку з теплим ароматом ожини я залишила на робочому столі й палю її, поки в навушниках грає новорічний Синатра. І це якась ідеальна комбінація. До речі, лайфгак: до цього калібру свічок Yves Rocher годяться каруселі Dyptique, які обертаються від тепла вогню.

Дарина Благовісна, менеджерка з реклами

Засоби зі святкової колекції Yves Rocher наче миттєво переносять у місто Різдва. Гель для душу обволікає м’якою піною й відразу хочеться нікуди не поспішати, насолодитися вечірнім ритуалом. А гомаж — зовсім не агресивний, але водночас класно очищає шкіру й робить її ніжною та м’якою завдяки олійкам, що входять до складу засобу.

Гель для Душу Ожинова Насолода, Скраб-Олія для Тіла Ожинова Насолода

Засоби огортають тіло й ванну кімнату ароматом ягідного пирога та імбирного пряника — так пахне дім напередодні Різдва, завдяки чому стає спокійно і затишно.

Анастасія Йовановська, project-менеджерка

Я спробувала гель для душу й скраб-олійку з нотами апельсина в шоколаді — і це, мабуть, найкращий новорічний аромат, який траплявся на моїй полиці. Він подумки переніс мене в безтурботне дитинство, коли я в недоладному костюмі сніжинки їла впереміш шоколадні цукерки й заїдала все апельсином. Тепер це називається емоційним переїданням, а тоді було супер.

Гель для Душу Апельсин у Шоколаді, Скраб-Олія для Тіла Апельсину Шоколаді

Оскільки для мене дуже важливо, які компоненти містять продукти, що опиняються на моїй шкірі, я гарячково почала читати — основні складники засобів Yves Rocher: пудра кокосового горіха, ефірна олійка апельсина й абсолю какао, тобто 97% інгредієнтів натурального походження. І гель, і скраб мають веганську формулу, і не містять сульфатних ПАВ. Після прочитання можна й помитися, що я зрештою й зробила, і була втішена.

Валентина Анохіна, журналістка

Я обожнюю гарні паковання! Свою пристрасть контролюю двома способами: вибираю тільки справжні потрібні засоби й неодмінно вивчаю склад компонентів. Починаючи з осені не уявляю свого життя без крему для рук. Використовую його постійно — чутлива шкіра моїх рук дуже сохне і тріскається через постійні перепади температури й вітер. Тому моє знайомство з Кремом для Рук Апельсин у Шоколаді стало ідеальним збігом: ненав’язливий аромат, що нагадує про мармелад у шоколадній глазурі, і поживна формула з органічними оліями карите й макадамії подарували шкірі потрібну турботу, а моїм рецепторам — ніжні тактильні відчуття й новорічний настрій.

Крем для Рук Апельсин у Шоколаді, Парфумована Свічка Апельсин у Шоколаді, Олія для Душу Апельсин у Шоколаді

Олійку для Душу Апельсин у Шоколаді я вибрала з цікавості. Мені сподобався формат засобу — олійка, якою можна митися. Як і в разі з кремом, думки про мармелад не покидали мене впродовж усіх банних процедур. Олійка солодкого мигдалю серед компонентів доречно доповнює формулу засобу, обіймаючи тіло, ніжно його очищуючи й залишаючи затишний апельсиновий аромат.

І якщо потреба крему для рук та олійки для душу не викликає сумнівів, то Парфумована Свічка Апельсин у Шоколаді — зовсім не надмірність! Вдома я палю свічки з безлічі причин: щоб налаштуватися на робочий лад і розслабитися, щоб створити затишний настрій і надати простору богемності й аромату. У цієї святкової свічки Yves Rocher він такий пікантний і привабливий, що дуже хочеться назавжди поселити її на приліжковій тумбочці.

Що треба знати про новорічну колекцію для Ванни та Душу 2021, Yves Rocher

Французький бренд представляє новорічну колекцію для Ванни й Душу 2021, яка складається з двох колекцій потрібних на щодень засобів. Колекції Ожинова Насолода та Апельсин у Шоколаді містять по сім продуктів для догляду за тілом, серед яких гель для душу, гель для миття рук, крем для рук, скраб-олійка для тіла, олійка для душу, бальзам для губ і парфумована свічка.

Набір Ожинова Насолода, Yves Rocher
Набір Апельсин у Шоколаді, Yves Rocher

Колекція Ожинова насолода натхнена розкішним ягідним ароматом. Свідчення цьому — яскраве святкове паковання з тематичною ілюстрацією і ретельно дібраний склад компонентів кожного продукту, що дбає про самопочуття шкіри. Наприклад, екстракт ожини й волошкова вода, що входять до складу Геля для Миття Рук Ожинова Насолода , дають змогу відповідально стежити за гігієною рук, не пересушуючи шкіри від контакту з водою. Бальзам для Губ Ожинова Насолода рятує губи від непередбачуваного зимового вітру та сухого повітря в приміщенні.

<b>Yves Rocher Ежевика</b>

Колекція Апельсин у Шоколаді створює солодкий настрій завдяки відповідному аромату. Гель для Душу Апельсин у Шоколаді обіймає шкіру солодким ароматом і ретельно та ніжно очищає її. Бальзам для Губ Апельсин у Шоколаді, з абсолю какао в складі засобу, здається їстівним та ефективно захищає губи від сухості. А Парфумована Свічка Апельсин у Шоколаді додасть затишку в будь-який простір, зігріваючи теплим ароматом і світлом.

<b>Yves Rocher Апельсин в Шоколаде</b>

Представлені засоби доступні в наборах-дуетах і наборах-квартетах, щоб гарно презентувати близьким свою любов і турботу у форматі ніжних текстур та ароматів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.