До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Свято наближається: найкращі адвент-календарі 2021

Beauty-адвент календар — це прекрасний спосіб спробувати безліч продуктів і познайомитися з культовими засобами для догляду за шкірою за чудовими цінами

Фото: архів Vogue

Уяскравимо зиму за допомогою адвент-календарів — від доступних Yves Rocher і The Body Shop до розкішних б’юті-скарбів Chanel, Guerlain і Dyptique. Хоча до свята ще є час, найкращі адвент-календарі краси 2021 року гарантовано поліпшать настрій у сезон вечірок. Розкішні засоби для догляду, улюблені засоби для догляду за шкірою й палітри для макіяжу, які зроблять зворотний відлік до дня Х ще приємнішим.

Реклама
Guerlain

Старовинний французький бренд Guerlain дебютує з адвент-календарем, і робить це дуже гарно: календар оформлений як бджолиний вулик на пошану символу Дому — бджіл. Заховані всередині скарби — спосіб доторкнутися до спадщини Guerlain і відкрити для себе нові засоби.

Адвент-календар The Guerlain Beehive

Що всередині адвент-календаря The Guerlain Beehive

Зверніть увагу на свічку для подорожей Figue Azur, нічний крем Abeille Royale і чудове парфумоване мило Sapoceti в кольорі Rose de Turquie.

Адвент-календар The Guerlain Beehive
Chanel

З нагоди 100-річного ювілею аромату Chanel N° 5 адвент-календар виготовлений у формі фірмового силуету флакона парфумів N° 5. Він містить 27 комірок з повнорозмірними й мініатюрними ароматами, засобами для макіяжу й сюрпризом, позначеним щасливим числом Габрієль Шанель.

Адвент-календар Chanel №5 на 2021 рік

Що всередині адвент-календаря Chanel

Всередині можна знайти парфуми Chanel N° 5, ексклюзивне видання помади Rouge Allure N° 5, мило N° 5, а також кільце для ключів, компактне люстерко й браслет.

Адвент-календар Chanel №5 на 2021 рік
Yves Rocher

"Відвідайте Диво-сад, у якому можливо все! Відчиняйте вікна щодня й насолоджуйтеся дивами, які щедро дарує природа", — кажуть в Yves Rocher. Календарю можна подарувати друге життя: в коробочки можна загорнути мініподарунки для гостей, декорувати коробочками новорічну ялинку або простір під нею, а також наповнити календар новими сюрпризами — варіантів безліч!

Адвент-календар Yves Rocher 2021

Що всередині адвент-календаря Yves Rocher 2021

У коробочках адвент-календаря — найзнаковіші аромати бренду, засоби для догляду за обличчям, тіла й волосся і бестселери макіяжу Yves Rocher: всього 16 мініатюр і 8 повнорозмірних косметичних засобів з різних категорій. До речі, паковання містить 60% переробленого картону, отриманого з паперових відходів власного виробництва, і підлягає вторинному переробленню.

Адвент-календар Yves Rocher 2021
The Body Shop

Адвент-календар "„Любов і Радість" зберігає 25 сюрпризів, серед яких — засоби для обличчя й тіла. Щоб зробити цей календар по-справжньому особливим, ми додали кілька повнорозмірних продуктів, ваших постійних фаворитів і наших бестселерів", — кажуть у The Body Shop.

Адвент-календар The Body Shop 2021

У комірках можна буде знайти мінімаску для шкіри з гімалайським вугіллям, що має пощипувальний ефект; освіжну маску для обличчя з китайського женьшеню й рису, повнорозмірні шампунь і кондиціонер з нової серії "Ши", а також засоби-бестселери з колекції Drops of Youth™, які допоможуть шкірі стати гладкою й зволоженою.

Адвент-календар The Body Shop 2021
Dior

Календар краси Dior, створений у співпраці з художницею Еліс Ширлі, приховує за кожним з 24 віконець новий beauty-сюрприз.

Адвент-календар Dior 2021

Що всередині адвент-календаря Dior

У цей святковий період нас чекають культові аромати, як-от Miss Dior і J'adore, а також улюблені засоби для ванни, тіла й догляду за шкірою — від знаменитого Rouge Dior і бестселера Lip Glow до культових ароматів.

Адвент-календар Dior 2021
Diptyque

Адвент-календар Diptyque створений як "Кабінет цікавинок" і пропонує 25 комірок зі знаковими продуктами зі своєї колекції, а також ексклюзивними засобами в повному розмірі.

Адвент-календар Dyptique

Що входить до адвент-календаря Diptyque

Серед фаворитів — лімітована серія свічок The Festive Sapin / Pine Tree Candle і туалетна вода Don Son Eaux de toilette.

Фото: архів Vogue
Lancôme

Кожен чудовий будиночок в адвент-календарі краси Lancôme містить косметичний сюрприз, щоб кожен день святкового сезону став особливим і бентежним.

Адвент-календар Lancôme

Що в адвент-календарі Lancôme

Загальні улюбленці, включно зі зволожувальним крем-гелем Hydra Zen Anti-stress, тушшю для вій Monsieur Big Volume і освіжним матувальним праймером для макіяжу Prep & Matte.

Адвент-календар Lancôme 2021
Harrods

У цьому святковому сезоні Harrods дбає про внутрішнє сяяння, а їхній новорічний адвент-календар наповнений найпопулярнішими засобами для догляду за шкірою, макіяжем та ароматами з їхніх священних Залів Краси.

Адвент-календар Harrods

Що в адвент-календарі Harrods

У календарі представлені повнорозмірні й мініпродукти на суму понад 1 166 фунтів стерлінгів/1606.81 $, а також засоби від Augustinus Bader, Sunday Riley, Byredo і багатьох інших брендів класу люкс.

Адвент-календар Harrods
Net-A-Porter

Календар "25 днів краси" від Net-a-Porter, що наповнений 17 повнорозмірними і 8 дорожніми засобами від 111Skin, Augustinus Bader, Dr Barbara Sturm та інших виробників, стане одним з найпопулярніших цього сезону. Ні, серйозно: серед засобів — маска для глибокого очищення Omorovicza Deep Cleansing Mask і помада Victoria Beckham.

Адвент-календар Net-A-Porter "25 днів краси"

Що в адвент-календарі Net-A-Porter

Зверніть увагу на крем для волосся Ocean Mist SACHAJUAN, губну помаду Sway Victoria Beckham Beauty і маску глибокого очищення Omorovicza Deep Cleansing Mask, серед інших.

Адвент-календар Net-A-Porter "25 днів краси"
Charlotte Tilbury

Адвент-календар Шарлотти Тілбері, у якому продукти містяться в бронзовому кейсі, прикрашеному "коштовним камінням", — це пункт у списку бажань, не менше.

Адвент-календар Шарлотти Тілбері "Beauty Dreams & Secrets" 2021

Що в адвент-календарі Charlotte Tilbury

У скриньках представлені бестселери — від чарівної сироватки Magic Serum й очищувального бальзаму-маски для обличчя Multi Miracle Glow до губного олівця Pillow Talk Lip Cheat та олівця для очей Walk of No Shame Eyeliner.

Jo Malone London

Почніть зворотний відлік до Різдва, відкриваючи сюрприз за сюрпризом у кожній з традиційних 24 коробочок кремового й чорного кольору. Наповнений одеколонами, мініатюрними свічками, засобами дорожнього розміру для ванни й догляду за тілом, адвент-календар — ідеальний подарунок на свято для когось особливого або невелика втіха для себе.

Адвент-календар "24 дні" Jo Malone London

Що всередині адвент-календаря Jo Malone

Зверніть увагу на яскравий колонь Oud & Bergamot і мило Lime Basil & Mandarin.

Penhaligon's

Адвент-календар Penhaligon's містить 24 найпопулярніші аромати, а якщо цього не досить, то в ньому є п’ять золотих квитків для отримання додаткової насолоди!

Адвент-календар "A Fragrant Countdown", Penhaligon's

Що всередині адвент-календаря Penhaligon's

Популярна троянда Elisabethan Rose і засіб для миття рук і тіла Halfeti Body & Hand Wash — лише вершина айсберга в цьому адвент-календарі. Він увесь — утілення мрій про ароматну скриню зі скарбами.

Chantecaille

До адвент-календаря Chantecaille 2021 увійшли 12 культових фаворитів, включно з 5 повними й 7 дорожніми засобами з потужної колекції Bio Lifting Collection і найпродаванішої колекції Philanthropy Collection, доходи від якої йдуть на підтримку численних філантропічних партнерів Chantecaille. Зверніть увагу на олійку для обличчя Rose de Mai та золоту відновлювальну маску Gold Recovery Mask.

Адвент-календар Chantecaille "12 Days of Botanical" 2021

Що входить до адвент-календаря Chantecaille "12 Days of Botanical" 2021

Туш для вій Faux Cils Longest Lash, олійка для обличчя Rose de Mai, очищувальний і відлущувальний фітоактивний розчин і сироватка Bio Lifting Serum+ та інша святкова класика.

M.A.C

Лімітований beauty-календар MAC, який очолює список бажань кожного, вже майже тут. До нього ввійшли 24 ваші улюблені косметичні засоби MAC, упаковані в подарункову коробку з оптичною ілюзією.

Адвент-календар MAC "Box of Tricks"

Що всередині адвент-календаря MAC "Box of Tricks"

Зверніть увагу на такі культові продукти, як фіксатор для макіяжу Prep + Prime Fix+, кремові тіні Pro Longwear Paint Pot і матову помаду відтінку Velvet Teddy.

La Mer

Відсвяткуйте 12 днів Різдва з розкішним адвент-календарем від La Mer, у кожних дверцятах якого містяться найбажаніші косметичні продукти й засоби для догляду за шкірою La Mer, щоб ваше свято було наповнене максимальною розкішшю.

Адвент-календар "The World Of La Mer"

Що всередині адвент-календаря "The World Of La Mer"

Тільки легенди: інтенсивна відновлювальна маска The Intensive Revitalizing Mask, концентрат для очей The Eye Concentrate, крем Crème de la Mer і багато іншого в дорожніх і повних розмірах.

Clinique

Відкрийте для себе 24 мінізасоби в адвент-календарі від Clinique. У ньому зібрані продукти вартістю 220 фунтів стерлінгів, починаючи від культових ліній для догляду за шкірою, макіяжем і закінчуючи ароматами.

Адвент-календар "24 дні Clinique" на 2021 рік

Що всередині адвент-календаря Clinique

Обов’язково спробуйте скраб 7 Day Scrub Cream Rinse-Off Formula, стійку туш для вій Lash Power Mascara і зволожувальний бальзам для губ Chubby Stick Moisturising Lip Colour Balm.

Shiseido

Пориньте в суть японської краси за допомогою адвент-календаря Shiseido в цьому році. В адвент-календарі представлені деякі з найпопулярніших продуктів Shiseido в міні й повнорозмірному варіантах.

Адвент-календар Shiseido

Що входить до адвент-календаря Shiseido

Серед продуктів — сироватка для розгладження зморщок Benefiance Wrinkle Smoothing Contour Serum і засіб для миттєвого зняття макіяжу з очей і губ Instant Eye and Lip Makeup Remover, а також культовий концентрат Ultimune Power Infusing Concentrate.

Decléor

Відкрийте для себе колекцію ніжних засобів для догляду за обличчям у святковій пропозиції адвент-календаря Decléor.

Адвент-календар Decléor

Що всередині адвент-календаря Decléor

Від засобу "Біла магнолія" White Magnolia Tool і відлущувального засобу для тіла 1000 Grains Body Exfoliator до вишуканого аромату Lavender Fine Aromessence — за кожними дверцятами ховається все потрібне, щоб потішити себе на свято.

Dr. Barbara Sturm

Цього року докторка Барбара Штурм відібрала найвідоміші продукти для свого адвент-календаря — до нього ввійшли 24 найпопулярніші зволожувальні креми, сироватки й маски марки.

Адвент-календар Dr. Barbara Sturm на 2021 рік

Що входить до адвент-календаря Dr. Barbara Sturm

Серед зіркових засобів бренду в календарі представлені: сироватка для захисту шкіри від забруднень довкілля Anti Pollution Serum, сироватка для сяяння шкіри Glow Drops і зволожувальний крем для обличчя Clarifying Face Cream.

Acqua di Parma x Emilio Pucci

Натхнений культовими капелюшними коробками Acqua di Parma і прикрашений динамічним принтом Emilio Pucci, адвент-календар Aqua di Parma подбає про те, щоб кожен день грудня був наповнений новим свіжим ароматом. Цього року календар має добродійний підтекст: частину прибутку від продажу буде перераховано до фонду Save the Children.

Адвент-календар Acqua di Parma x Emilio Pucci

Що всередині адвент-календаря Acqua di Parma x Emilio Pucci

Від ароматів Fico di Amalfi до розкішного крему для рук Peonia Nobile Luxury Hand і багатьох інших ароматних приємностей.

Jo Loves

До адвент-календаря краси Jo Loves, який можна почепити на двері або використовувати як підставку під розкішну свічку, ввійшли 24 люксові продукти для подорожей і повнорозмірний сюрприз на Різдво.

Адвент-календар Jo Loves 2021

Що всередині адвент-календаря Jo Loves

У гарній коробці у формі зірки заховані наші улюблені продукти, як-от ароматична свічка The Roasted Chestnuts Votive і лосьйон для тіла Cobalt Patchouli & Cedar.

Dr Hauschka

Щоб колір обличчя мав найкращий вигляд упродовж усього сезону вечірок, в адвент-календарі Dr Hauschka зібрані найбажаніші косметичні продукти — кожен з них з любов’ю впакований у багаторазовий бавовняний мішечок.

Різдвяний адвент-календар Dr Hauschka на 2021 рік

Що всередині адвент-календаря Dr Hauschka

До комплекту входять такі засоби, як щоденний зволожувальний крем для повік Daily Hydrating Eye Cream, очищувальна маска Clarifying Clay Mask і регенерувальна сироватка Regenerating Serum.

Giorgio Armani

Розкішний червоний кофр, який своїм кольором змагається з кольором ковпака Санти, і наповнення, від якого перехоплює дух навіть у б’юті-аскетів.

Адвент-календар Armani Beauty

Що всередині адвент-календаря Giorgio Armani

Зірка календаря — повнорозмірний оксамитовий блиск-гель для губ Lip Maestro №102 і №405. Серед повнорозмірних засобів у календарі також містяться такі: мерехтливі тіні для повік Eyes to Kill Stellar in №2, рідкі тіні Eye Tint Silk №8, чорна підводка Eyes to Kill Designer Eyeliner і ціла колекція парфумерних бестселерів Дому.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.