До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 детокс-звичок, які допоможуть пережити свята

Доктор Анрі Шено, якого називають одним з головних гуру у світі детоксикації, розповів про п'ять звичок, які допоможуть впоратися з наслідками затяжних свят, очистити організм і почати 2019 рік по-новому.

Фото: Alique (vogue.fr)
Вживайте органічні продукти

Органічні продукти корисні не тільки нашому організму, але і планеті. Під час їх вирощування не використовують пестициди і небезпечні хімічні елементи, а ми, при цьому, отримуємо всі необхідні мінерали і вітаміни.

Реклама
Врівноважте pH-баланс вашого тіла

Нормалізувати pH-баланс тіла, тобто зменшити його кислотність і підвищити рівень лугу, легше, ніж здається. Варто тільки позбавити раціон надмірної кількості кави, тютюну, насичених жирів і переробленого цукру. В ідеалі ще й обмежити вживання тваринних білків. Замість цього у своє щоденне меню потрібно ввести сирі або варені фрукти і овочі, лимони, трав'яні збори, яблучний оцет, цільнозернові злаки і рослинні білки.

Пийте достатню кількість води

Тут все просто: вода виводить з організму шлаки і токсини. Хочете його очистити – не забувайте пити воду.

Навчіться правильно дихати

Я рекомендую практикувати кілька технік дихання. Перша – це швидке і неглибоке дихання. Друга – дихання середньої глибини, під час якого задіяна центральна частина легенів. Завдяки цьому збільшується споживання повітря. Третя вправа – глибоке дихання з тривалим вдихом, яке допомагає легеням максимально розкритися. І фінальна – повне дихання, під час якого задіяні не тільки легені, а також м'язи уздовж грудної клітини. Постійна практика всіх цих технік допоможе наситити організм киснем, а, отже, почуватись бадьоріше і веселіше.

Крісті Тарлінгтон
Тренуйтеся регулярно

Який би вид спорту ви б не любили, плавання, біг чи заняття в тренажерному залі, – будь-який вид активності сприяє виведенню токсинів з організму. До того ж, регулярні тренування заряджають нас енергією, що особливо важливо в січні з його нестачею сонячних днів.

Адріана Ліма

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.