До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 ароматів весни 2024, які подобаються всім

В теплому літньому повітрі аромати розкриваються геть по-іншому: найтонші нюанси набувають пишнотілого, ніжного звучання. Vogue.ua обирає аромати літа, які не можна пропустити.

Фото: архів VOGUE

Chance Eau Fraiche Eau de Parfum, Chanel

Трішки колючий, як бокал льодяного лимонаду в літню спеку, новий Chanel Chance Eau de Parfum миттєво охолоджує фірмовими цитрусовими нотами. Втім, елегантна складова на місці: виточений жасмин, трішки альдегідів, деревна база. Парфумована вода, попри всю свою легкість, тримається годинами, — це майстерність головного парфумера Дому Олівьє Польжа та новітні технології.

Реклама
Chance Eau Fraiche Eau de Parfum, Chanel

Idôle Eau de Toilette, Lancôme

Idôle Eau de Toilette зразка 2024 року поєднує свіжість природи та затишний доторк ванілі. Він містить акорд, який достовірно розкривається нотами чаю матча. Свіжості також додає нота бергамоту, відтворена з суміші трьох олій, а настій бурбонської ванілі в базі дарує відчуття комфорту і немов огортає.

312 Saint-Honoré, BDK Parfums

Як ясно з назви, 312 Saint-Honoré, – це адреса. Сан-Оноре – вулиця в Парижі, де розташовані бутіки всіх відомих модних брендів, включаючи Sainl Laurent та Balenciaga. Новий аромат BDK Parfums з колекції La Collection Parisienne присвячений новій прописці молодого нішевого бренду, де відтепер розташований її флагманський бутік. 312 Saint-Honoré – "аромат для себе", – чуттєве поєднання мінеральних та мускусних нот. Овердоза амбрових деревних нот в поєднанні з рожевим перцем та його листям – так звучить витончена композиція.

    312 Saint-Honoré, BDK Parfums

    For Her Musc Nude, Narciso Rodriguez

    Ще жодного разу не було такого, щоб Narciso Rodriguez зробили аромат, який би не був підкреслено жіночним, чуттєвим та звабливим. Можна скільки завгодно повторювати мантру, що секс не продає, – нова етика вимагає – втім, бренд Narciso Rodriguez робить статки, поєднуючи інтимні мускусні ноти з пишними квітами. Новий For Her Musc Nude – звісно, не виключення.

    For Her Musc Nude, Narciso Rodriguez

    Irresistible Very Floral, Givenchy

    Все зійшлося в цьому ароматі – запашні оберемки квітів, тепло деревини. В його основі – букет троянд та білих квітів, відтінених свіжістю кокосової води та сміливим відтінком чорної смородини. Як і безліч творінь Дому, це певною мірою оммаж Юберу де Живанші, музою якого була Одрі Хепберн. Легко уявити собі, щоб вона обирала цей аромат на щодень – чиста радість буття.

    Irresistible Very Floral, Givenchy

    Aqua Allegoria Florabloom, Guerlain

    В парфумерних колах є повір'я: якщо Guerlain не випустить нову Aqua Allegoria, то весна і літо не настануть. Ці аромати, сповнені любуванням весняною природою, оспівують найвідоміші парфумерні інгредієнти, від бізиліку та мандарину до троянди та ветиверу. Попри свою легкість, це складні та витончені творіння, які хочеться колекціонувати.

    Aqua Allegoria Florabloom, Guerlain

    Gris Dior

    Цей аромат називають ольфакторною інтерпретацією сірого кольору Діор. Його описують як інтенсивний шипр, але насправді це поєднання квіткових і деревних нот, яке западає в пам'ять миттєво. Троянда й пачулі, кедр і сандал, дубовий мох — вишукана суміш. Якщо хтось на вулиці перепитує назву вашого парфуму, — з великою вірогідністю ви носите Gris Dior. До речі, в перекладі з французької gris — "сірий". Не просто суміш чорного та білого, а складна гра напівтонів, шорсткий, багатошаровий колір, що гіпнотизує.

    Gris, Dior

    Не слідуй за модою — відчувай її

    Підписатися

    Ще в розділі

    Популярне на VOGUE

    Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.