До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20+ ідей манікюру, які наблизять весну

Чому ми чекаємо на весну? Тому що разом із нею в наше життя м'яко приходить оновлення — неважливо, самонавіювання це чи сила блакитного неба, теплого повітря й набряклих бруньок на деревах. І якщо глобально вплинути на погоду ми не в змозі, щоб перший весняний день у наших фантазіях відповідав дню в календарі, то все ж таки можемо наблизити весну інакше — надягти яскраве пальто, почати проводити більше часу на вулиці (весна і справді близько! ) і зробити манікюр. Останнє, до речі, найпрактичніше рішення. Ми зібрали достатньо ідей, з якими не лише нігті, а й життя заграє яскравими барвами. Від лаконічного прозорого покриття до різнобарвного нейл-арту та головних відтінків цього сезону.

Photo: @mvk.ua
Альтернативный "френч"

Різнокольорові краї — приємна варіація французького манікюру, але вона вже приїлася. Цієї весни додаємо на кінчики нігтів квіткові мотиви: лаконічні ромашки, мініатюрні братки і витончені переплетення польових квітів.

Реклама
Однотонне, але "сезонне" покриття

Кілька разів на рік навіть прихильники голих нігтів стикаються зі спокусою покрити нігті яскравим, глибоким, харизматичним відтінком. Серед них — помаранчевий, синій, салатовий і цукерковий рожевий. Звісно, після тривалої помірності яскраві нігті можуть почати дратувати. Але гра коштує свічок, навіть якщо "кохання" триватиме недовго. Наша порада: покривайте нігті "звичайним" лаком, щоб зайвий раз не травмувати нігтьову пластину гелевим покриттям.

Лаконічні малюнки й перли

Лаконічність буває різною. Прикрашання нігтів перлами додасть рукам шарму розкоші, мініатюрні яскраві малюнки в автентичній стилістиці підкреслять настрій і стануть доречним аксесуаром, трохи блискіток — і весна не забариться.

Різнокольорові малюнки

Вибираючи між екстравагантною стрижкою, яскравим фарбуванням і строкатим манікюром, краще зупинитися на манікюрі. (Якщо тільки ви не прийняли рішення кардинально змінити зачіску вже давно, й готові до цього). Все-таки неонові лінії, блискучі наклейки й об'ємні написи іноді найліпший варіант, коли різко хочеться змін, але й знати, що все можна повернути назад, теж хочеться.

Вічна класика

Прозоре або ледь помітне нюдове покриття з, можливо, майже непомітним дизайном — улюблений варіант для будь-якої пори року, який не набридне і, що важливо, непомітно відросте. Замислюючись про дизайн, придивіться до рослинних мотивів, геометричних форм і ненав'язливої ​​абстракції.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.