До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дивіться мені в очі: нова колекція макіяжу Dior

Dior представляє міні-колекцію, присвячену макіяжу очей. У ній – чотири набори тіней 3 Couleurs Tri(o)blique, туш для вій Diorshow Pump 'N' Volume HD трьох відтінків і туш для брів Diorshow Pump 'N' Brow у п'яти кольорах.

Тіні 3 Сouleurs Tri(o)blique №053

Принт на тінях 3 Couleurs Tri(o)blique – нагадування про тканину Dior Oblique, яку використовують у колекціях шкіряних виробів і аксесуарів Dior. Тіні – ідеальні для smoky eyes і представлені у лімітованій кількості екземплярів у трьох гамах: сіра Smoky Canvas, коричнево-вугільна Earthy Canvas, рожева Rosy Canvas і персикова Coral Canvas.

Реклама

<b>3 Couleurs Tri(o)blique</b>

Ідеї макіяжу за допомогою нових тіней можна підглянути в відео, де Пітер Філіпс, креативний і імідж-директор Dior, ділиться таємницями їх застосування.

Туш Diorshow Pump ’N’ Volume HD
Туш Diorshow Pump ’N’ Volume HD, Dior

Туш Pump ’N’ Volumeстворена 2017-го, а цього року вдосконалена. Каучуковий футляр, який дозволяє нагрівати туш теплом рук і надавлювальним рухом набирати потрібну кількість на щіточку, тепер призначений для додання віям надоб'єму. 2019 року формулу збагатили воском, що допомагає досягти ефекту вій XXL. Гарантована стійкість туші – 24 години.

У складі формули також – D-пантенол і вітамін B5 з зміцнювальними властивостями, а також екстракт бавовни, який допомагає зміцнювати і відновлювати вії. Тюбик зроблений з гнучкого еластомеру, щоб легше було стискати його пальцями. Жорсткий стрижень щіточки забезпечує точне нанесення туші, а гнучкі еластомерні ворсинки ніжно розчісують і розділяють вії. Всього – три відтінки туші: чорний, коричневий і синій.

Туш Diorshow Pump ’N’ Volume HD
Туш для брів Diorshow Pump 'N' Brow, Dior

Технологію Pump 'N' Volume використовували в новому засобі для брів – туші в каучуковому тюбику, натискання на який нагріває склад. Він легко наноситься, додає об'єм, робить брови густішими. Наносить потрібну кількість продукту, не перевантажує брови.

Туш для брів Diorshow Pump 'N' Brow, Dior

Обличчя колекції – амбасадор Дому, Белла Хадід.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.