До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий елегантний і вишуканий стиль Памели Андерсон

Памела Андерсон продемонструвала новий образ. Вона відмовилась від типового для себе навмисне сексуального вбрання на користь стриманих ансамблів у стилі тенденції "тиха розкіш".

Реклама

В 1989 році у своїй рідній Канаді Памела Андерсон прийшла на футбольний матч і з'явилась на великому екрані-джамботроні в футболці з Labatt's Beer. Тоді ця пивоварна компанія найняла жінку як пресмодель для свого напою. Два роки по тому Андерсон зробила свої перші кроки у світі телебачення в шоу "Великий ремонт", а незабаром отримала культову роль Сі Джей Паркер у серіалі "Рятувальники Малібу" — тоді у світі з'явився легендарний секс-символ. Андерсон привертала до себе увагу не лише роллю в телешоу, а й своїми горезвісними любовними пригодами. Неповторний сексуальний стиль Памели також значно сприяв її популярності — завдяки відвертим образам вона стала справжньою іконою 1990-х і 2000-х.

Три десятиліття по тому Андерсон повернула собі колишню славу. Вона випустила автобіографію, стала героїнею документального фільму Netflix і чимало разів фігурувала в новинах. Зокрема, Памела стала музою Симона Порта Жакмюса й очолила рекламну кампанію Jacquemus весна-літо 2023. Відтоді, здається, зірка має намір повернути собі статус ікони стилю, але в новому амплуа. Вона попрощалася з мінісукнями та тугими корсетами й взялася кардинально змінювати свій образ. На Тижні моди в Нью-Йорку весна-літо 2024 Памела Андерсон продемонструвала новий елегантний стиль в дусі тенденції "тиха розкіш". Він дуже далекий від стереотипного образу, в якому її знали роками, й значно більше відповідає її особистості, яку ми бачимо в біографічному фільмі.

На відкриття нового магазину Pandora на Мангеттені 6 вересня Памела вийшла у стриманому й нейтральному ансамблі. А на відкриття виставки Ed Ruscha / Now Then у MoMa наступного дня одягла бездоганне біле вбрання. За два дні вона була серед гостей в першому ряду на показі Proenza Schouler в особливо витонченому трикотажі. Безумовно, новий гардероб Памели якнайкраще пасує для початку нового сезону.

За матеріалом vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.