До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Трикутник молодості – термін у догляді за шкірою, про який ви маєте знати

Коли нова серія засобів для догляду за шкірою постачається зі спеціальним масажним інструментом, на якому зазначене лого Chanel, не треба бути великим аналітиком, щоб прогнозувати sold out.

Фото: архів VOGUE

Нова лінійка Le Lift Pro від Chanel включає три продукти: вищезгаданий інструмент для обличчя (він складається з двох частин, що поєднуються магнітною "застібкою"), а також Concentré Contours і Créme Volume. Усі вони суттєво відрізняються від продуктів догляду за шкірою Chanel, які існували раніше.

Реклама

Лінія зосереджена на поліпшенні "трикутника молодості", який виявили експерти Chanel на основі дослідження 60 000 облич. Ця зона охоплює ділянку між верхньою частиною скул і кінчиком підборіддя. Саме те, який вигляд має шкіра в цій ділянці, і визначає зовнішній вигляд в цілому.

Фото: архів VOGUE

Наукові розробки продуктів можна простежити аж до Коста-Ріки, де водяться бджоли Melipona. Їхній мед містить невелику кількість високоактивного ферментативного інгредієнта Melipona. Він використовується в концентраті та кремі для ліфтингу та пружності, а також підходить для використання між процедурами та ін'єкціями.

Le Lift Pro Concentré Contours, CHANEL

Новий Chanel Le Lift призначений для користування вранці та ввечері в поєднанні з масажним інструментом, який розділяється на дві частини. Один кінець має трикутну форму і діє як кінчик пальця, щоб допомогти точніше визначити масажні дії, тоді як інший кінець має V-подібну форму та чудово імітує ліфтингові рухи масажиста на професійній процедурі.

Le Lift Pro Crème Volume, Chanel

Текст: LAUREN MURDOCH-SMITH
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.