До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Інноваційний бренд у догляді за шкірою, про який ви не знали

Індивідуальний підхід – неодмінна умова для того, щоб засоби в догляді дійсно працювали. Втім, немає двох людей з абсолютно однаковими потребами шкіри. Тому засоби італійського космецевтичного бренду Rhea дозволяють максимально "підігнати" догляд по міркам.

Реклама

Це може звучати приголомшливо та сенсаційно, втім, в Rhea існує понад 31 міліард (!) комбінацій засобів, і щороку ця цифра зростає. Сьогодні в асортименті Rhea – 114 продуктів лише для домашнього догляду (крім того, є професійний догляд, який охоплює понад 20 професійних доглядових протоколів).

Звідки така кількість комбінацій? – Базовий крем (в лінійці їх 9) та крем мікробіом (таких всього 4) можна підлаштувати під потреби шкіри за допомогою одного з 11 бустерів B-Dose. B-Dose підсилює дію основного догляду та допомагає персоналізувати ритуал для кожної конкретної людини.

Чому одразу не збагатити крем достатньою кількістю активних інгредієнтів? "Кількість активних інгредієнтів, які може містити крем, є незмінною та не може перевищувати певну межу, – пояснюють в Rhea. – Додавання більшої кількості інгредієнтів призведе до руйнування формули".

Все, що потрібно, – взяти кількість крему, достатню для одного використання, додати туди бустер (вистачить одного натискання на помпу) та змішати в долоні. Ця свіжоприготованамонодоза діє набагато активніше, ніж якби це був просто крем.

Окрім "свіжості", у засобу є виключна перевага: він працює цілеспрямовано з запитом клієнта та потребою його шкіри.

Натхненник Rhea, італієць Джанмарко Альфонсо, – адепт індивідуалізації. Можна присягатися, що ця людина замовляє собі сорочки, костюми та взуття індивідуального пошиття, та знає толк в речах, створених точно за мірками.

Передові наукові відкриття

Особливість, яка виділяє косметику Rhea серед інших, – це застосування передових наукових досягнень. Серед засобів Rhea є:

  • Нейрокосметика– засоби з ароматами, що стимулюють організм до вироблення ендорфінів, забезпечують розслаблення та оздоровлення шкіри.
  • Хронокосметика– косметика, яка адаптується до циркадних ритмів вашої шкіри, допомагаючи їй відновлюватися під час циклу сну та неспання.
  • Косметогеномікавикористовує формули, які стимулюють механізми захисту ДНК клітин шкіри.
  • Фітоцевтикапоєднує потужну дію активних речовин рослинного походження та ефективність фармацевтичних препаратів.

Засоби Rhea дають помітний ефект чи не з першого застосування.

Експозом та робота з ним

Зазвичай, коли говорять про старіння шкіри, згадують спадковість. Чого лише варте кліше: "Хочете побачити, який вигляд матимете в дорослому віці, – подивіться на свою мати". Єдиний фактор старіння, який постійно згадують окрім генетики, – це дія ультрафіолету. Все решта, як правило, залишається поза фокусом уваги.

Втім, експозомних факторів, які впливають на передчасне старіння та вигляд шкіри, насправді набагато більше. Серед них:

  • забруднення довкілля
  • побутові токсини
  • незбалансоване харчування
  • брак сну)
  • гормональний вплив
  • поведінка та звички
  • стрес тощо.

Колекцію RheaAgeFactor розроблено з урахуванням цих експозомних факторів, що впливають на старіння шкіри. Це – ноу-хау у догляді за шкірою, яке дозволяє працювати з поведінковим старінням шкіри та впливом на неї зовнішніх факторів. Сьогодні обізнаність про експозом потроху зростає в світі, але Rhea був першим брендом, який запровадив найновіші дослідження у власних омолоджувальних засобах.

    Колекція Age Factor

    В лабораторіях RheaCosmetics розробили комплекс 24 ExposomeFactors. Це передова формула, що включає фітоцевтичні, космецевтичні, біотехнологічні та хронокосметичні активні інгредієнти. Його додали у всі засоби колекції AgeFactor, щоб впливати на всі зовнішні чинники, які викликають передчасне старіння шкіри.

    • Через стрес надлишок кортизолу викликає запалення шкіри та підвищує рівень гістаміну. Щоб впливати на ці чинники, в RheaAgeFactor використовують екстракт кактуса опунції та термопептиди, які знижують запалення і знімають подразнення.
    • Низьке споживання води призводить до недостатнього зволоження тканин та погіршення стану гідроліпідного захисного шару шкіри. Нейтралізувати шкідливий вплив здатні екстракт вівсяної олії та HydraGlucose.
    • Брак сну викликає проблеми з мітохондріями фібробластів. Через це постачання кисню до них знижується. Екстракт бірючини японської та комплекс AgeBlastSystem ефективно доставляють коензимQ10 до мітохондрій, захищаючи та відновлюючи їх.
    • Вплив сонця та викликане ним фотостаріння дестабілізують геном клітин шкіри та вкорочують довжину тіломер. Нейрокосметичний інгредієнт, екстракт кори лапачо, відомого як дерево життя, допомагає нейтралізувати ці процеси.
    • Гормональний дисбаланс, внаслідок якого знижується рівень естрогенів, спричиняє увядання шкіри. Зупинити його покликані бета-сітостерол та нейрокосметичний комплекс LiftUp.

    Тести ефективності, проведені invitro в дослідницьких лабораторіях Університету Павії, показали, що комплекс 24 ExposomeFactors ефективно захищає від експозомного впливу, зберігає життєздатність клітин і уповільнює процес старіння.

    Про Rhea

    Rhea – професійний косметологічний італійський бренд, заснований у 2017 році як HumanBasedSkincare італійцем Джанмарко Альфонсо. Бренд випускає 100% вегетаріанські продукти, які виробляються концерном DermosferaWorldwideCosmetics, що більше 30 років є лідером косметологічного ринку Італії.

    Сьогодні засоби Rhea представлені більш ніж у 3 000 кращих салонів краси та SPA у Італії, Канаді, Сінгапурі, Південній Кореї, Фінляндії, Естонії, Литві, Чехії, Польщі, Швейцарії, Греції, Мексиці тощо. Засоби бренду першими в світі поєднали в собі косметогеномічні, космецевтичні, хронокосметичні, нейрокосметичні, фітоцевтичні та пептидні речовини.

    Не слідуй за модою — відчувай її

    Підписатися

    Ще в розділі

    Популярне на VOGUE

    Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.