До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Справа молодих: догляд для міленіалів

Promotion

"Молодість не має віку", – цитують у Sisley Пабло Пікассо. З одного боку, все саме так. З іншого – ритм життя, стреси, нестача сну, повітря мегаполісів і задушливі офіси впливають на красу навіть юних. Що з цим робити? У Sisley, схоже, знайшли антидот – SisleYouth Antipollution.

Реклама

На вечірку з нагоди запуску нового SisleYouth Antipollution модний Київ збирається о восьмій. Всі відпрацювали повний день, у кожного позаду пробки, дедлайни, монітори ноутбуків, екрани смартфонів і галасливе міське життя. Одинадцятий поверх готелю '11 Mirrors' і коктейлі, звичайно, підносять над суєтою, але це лише обіцянка: вечірка буде веселою, затягнеться надовго, буде багато фото і мало сну. А вранці знову зустрічати в дзеркалі своє відображення, на яке хочеться накласти "інстаграмний" фільтр.

<b>вечеринка сислей sisleyouth</b>

У Sisley придумали засіб для людей 25-35 років, які живуть у напруженому ритмі. Він збагачений антиоксидантами, які повинні захистити від цифрового старіння, викликаного випромінюванням смартфонів. Sisleyouth вперше з'явився 2014 року, тоді він був адресований 25-35-річним, які живуть на високих швидкостях. Новий SisleYouth Antipollution протистоїть не тільки агресивним впливам ззовні (вихлопні гази, вуглекислий газ, токсини у приміщеннях: фарба, оздоблювальні матеріали, побутова хімія і т.д.), але і блакитному світлу, яке випромінюють гаджети. Щоб не переплутати, кришечка – глибокого синього кольору, як квіти гліцинії.

SisleYouth Antipollution, Sisley

Якщо ще якихось три роки тому небезпеку блакитного світла вважали дещо перебільшеною, то тепер дослідження довели його шкоду і для зору, і для нервової системи, і для клітин шкіри. Воно проникає глибше, ніж UVA-промені (це ті, що викликають старіння і рак шкіри) і викликає окислювальний стрес. Шкіра реагує досить швидко – здається втомленою, втрачає вологу. А в довгостроковій перспективі – припиняє чинити опір стресу і стрімко старіє.

Нейтралізувати ворогів мають мету, як це зазвичай буває у Sisley, рослинні екстракти. Цього разу – з серйозними антиоксидантними властивостями. Екстракт зерен органічної гречки зміцнює шкірний бар'єр; листя гінкго білоба – захищає від вільних радикалів. Екстракт гороху і похідний вітаміну Е активують захисні механізми шкіри. Склад SisleYouth збагачений екстрактом женьшеню з тонізувальними властивостями, щоб нейтралізувати втому і освіжити колір обличчя, і екстрактом ківі, щоб зарядити енергією. Олія карите, багата жирними кислотами, зволожує і пом'якшує.

На дотик SisleYouth сильно відрізняється від густих і щільних кремів "для дорослих": це більше схоже на емульсію з формулою, що тане. Запах – у найкращих традиціях бренду: трави, легка гіркота, відчуття спа. За це відповідають ефірні масла лаванди і літсеї красиволистової, що володіє миттєвим тонізувальним ефектом.

Красивими хочуть бути всі, незалежно від статі, віку і роду занять. Свіжий, відпочилий вигляд – це новий об'єкт бажання, важкодоступна цінність. Люди швидко живуть, багато працюють, найкращим видом відпочинку вважають зміну діяльності. Щоб не знижувати темпу, але і не втратити обличчя, догляд можна віддати на аутсорс. Нехай за те, щоб шкіра була наповнена силами, сяйвом і вологою, відповідає SisleYouth.

Про те, як працює засіб, зняли міні-фільм. Неодмінно подивіться.

НовинкаSisleYouth Antipollutionпредставлена в магазинах мережі Бомонд і на сайті bomond.com.ua.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.