До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 простих кроків до сяйливої шкіри

Наша шкіра вже кілька місяців бореться з тьмяністю й сухістю. Причин тому кілька: від арктичної температури до піка опалювального сезону. Новий модний сезон осінь-зима 2021 надихнув нас свіжими образами, де сяйлива й сповнена життя шкіра стала приводом для захоплень. Розбираємося, які 5 кроків допоможуть досягти такого результату.

Одним з яскравих прикладів сяйливої та здорової шкіри став показ Emilia Wickstead. Як зазначає сама дизайнерка бренду, "колекція натхнена кінематографом різних епох, почуттям бажання і внутрішнім світом жінок, що нині також актуально". Емілія Вікстед надихалася роботами Альфреда Гічкока й Луки Гуаданьїно, створюючи колекцію сезону осінь-зима 2021. "Краса — це ключ до успіху. Колекція має вишуканий і зрілий вигляд, тому для нас було важливо зберегти шкіру обличчя по-юнацькому свіжою", — каже дизайнерка.

Реклама
Emilia Wickstead осінь-зима 2021

Ідея полягала в тому, щоб домогтися природної і сяйливої "порцелянової шкіри" за допомогою мінімального макіяжу. Для цього візажистка Наоко Сцинту використовувала кілька поживних пробіотичних продуктів бренду Aurelia для якісного догляду за шкірою. "Підготування шкіри було ключем до створення цього образу", — сказала візажистка Vogue.

Emilia Wickstead осінь-зима 2021
1. Очищення й зволоження

Спершу добре очищаємо шкіру з Miracle Cleanser від Aurelia. Потім добре зволожуємо.

2. Масаж

Щоб домогтися наповненої, підтягненої шкіри, Наоко доволі довго масажувала шкіру обличчя руками з використанням сироватки, яка знімає запалення й зволожує шкіру обличчя та шиї — це допомогло максимально розбудити шкіру. "Я люблю масажувати шкіру висхідними рухами, починаючи з ключиць і закінчуючи на підборідді. Використовуйте пальці для масажу від підборіддя до скронь, потім масажуйте зону навколо очей — від надбрівної кістки назовні, колом і вниз до внутрішніх куточків, натискаючи на акупунктурні точки в цих зонах. Ця техніка знімає стрес і підтягує шкіру, дає змогу продукту максимально ввібратися", — пояснює Наоко.

3. Живлення й турбота

До цього кроку шкіра вже сяє, тому треба зафіксувати результат, використовуючи додаткове зволоження й живлення. Для цього візажистка використовує сироватку для очей і легкий зволожувальний крем.

4. Приховуємо почервоніння

Після підготування шкіри все обмежується мінімальним використанням тонального крему й консилера: "Якраз стільки, щоб зберегти ідеальне сяяння й знизити природні рожеві тони на шкірі й губах", — пояснює Сцинту.

5. Сяяння

Використовуйте можливості засобів для догляду за шкірою, щоб додати відблисків. Сцинту використовувала олійку для тіла на вилицях, щоб шкіра мала живіший вигляд.

Текст: Hannah Coates

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.