До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як правильно доглядати за шкірою навколо очей

Найніжніша зона шкіри — навколо очей. Саме тут зморшки й ознаки втоми виявляються передусім, а до засобів для догляду ставлять особливі вимоги. У партнерському матеріалі зCellcosmet розповідаємо, як правильно підібрати, використовувати й зберігати засоби для догляду за шкірою навколо очей.

Photo: Getty Images
Що вибрати?

Якісний догляд за шкірою навколо очей неможливий без правильно підібраного засобу. Чинників, що впливають на вибір, кілька — від віку та індивідуальних потреб шкіри до формату (чи то крем, чи то патчі або сироватка) і частоти його використання. Крем — знайомий кожному продукт, основна місія якого — зволоження й живлення. Сироватка вирізняється високою концентрацією певного інгредієнта (або групи інгредієнтів), спрямованого на активне розв’язання конкретної проблеми — наприклад, розгладження зморщок, тонізація або просвітлення темних кіл. Патчі ж відомі своєю здатністю освіжати, тонізувати, просвітлювати й надавати очам і шкірі під ними відпочилого вигляду в короткі терміни.

Реклама
Клітинний крем для шкіри навколо очей Cellcosmet

У косметологічних колах запевняють, що для збереження наповненого й пружного стану шкіри доглядати за нею потрібно починати в молодості. Крім контролю міміки (якщо це взагалі можливо), використовувати засоби для догляду в зоні навколо очей рекомендовано з 25 років. Для профілактики "гусячих лапок" і в’ялості повік, для живлення шкіри важливо використовувати засоби, що пройшли офтальмологічні тести: це знизить ризик побічних реакцій у разі потрапляння засобу в очі. Клітинний крем для шкіри навколо очей Cellcosmet розроблений з огляду на фізіологічні вікові й гормональні особливості жіночої шкіри, рекомендований для щоденного догляду і є гіпоалергенним. У функціональному арсеналі крему: зменшення глибини зморщок, інтенсивне зволоження і захист шкіри навколо очей.

Інгредієнти

Склад засобів для шкіри навколо очей має відповідати кільком критеріям, головний з яких — склад не має містити інгредієнтів, які можуть нашкодити зору, слизовій і тонкій шкірі. Жорсткі вимоги до складу засобів для шкіри навколо очей є головною їхньою відмінністю від звичайних кремів, сироваток і лосьйонів для обличчя.

Отже, у косметичних засобах для догляду за шкірою навколо очей не має бути мінеральних олій, агресивних ароматів, жорстких консервантів, барвників і великої кількості кислот. Добре, якщо в складі засобу є антиоксиданти, як-от вітаміни С і Е, гіалуронова кислота, пробіотики, вітамін В3 і пептидні комплекси.

Клітинна сироватка для шкіри навколо очей Cellcosmet


Вплив клітинної сироватки для шкіри навколо очей "СеллУльтра" Cellcosmet спрямований на зменшення набряків і темних кіл під очима, розгладження зморщок, пожвавлення погляду, зняття напруги й зволоження. Ефективність інгредієнтів сприяє тонізації й розслабленню, водночас склад сироватки позбавлений ароматів, гормонів, барвників і спирту та протестований офтальмологічно.

Як наносити?

Доглядаючи за шкірою навколо очей, краще позбутися спокуси гарненько її помасажувати. Річ у тім, що в цій частині обличчя шкіра дуже тонка й чутлива. До того ж вона майже позбавлена ​​еластичності через мінімальну наявність у шарах епідермісу колагену й еластину, що відповідають за пружність і наповненість шкіри. Поводитися із цими ділянками потрібно делікатно.

Наносити засоби під очі потрібно і вранці, і ввечері; для нижніх повік — діяти безіменними пальцями (найслабші з усіх, вони не дадуть перестаратися з тиском); на верхні повіки крем можна наносити вказівними пальцями. Потрібна порція крему — розміром з пшеничне зернятко. Її вистачить на обидва ока.

Клітинна маска-вуаль для шкіри навколо очей Cellcosmet

На рухому частину верхньої повіки крему наносити не варто. Гранично допустима зона — під бровою, м’якими рухами від внутрішнього краю брів до зовнішнього. У зоні під очима треба рухатися від зовнішнього краю до перенісся.

У разі з патчами важливо дотримувати інструкції й не перевищувати рекомендований час витримування. Клітинна маска-вуаль для шкіри навколо очей Cellcosmet створена для відновлення об’єму, розгладження дрібних і великих зморщок, позбавлення від слідів утоми й набряків під очима. Патчі зроблені з колагенової біоматриці. У їхній основі надчистий колаген з пептидами гібіскусу, який зміцнює шкіру, додаючи їй тонусу. Комплекси Expert Hyaluron і Hydrapulp забезпечують зволоження й свіжість, а пептидний комплекс на основі зміїної отрути найближчий за впливом до ін’єкцій нейротоксинів: розслаблює м’язи, розгладжує мімічні зморшки, позбавляє від слідів втоми.

Як зберігати?

Крем для зони навколо очей краще зберігати в прохолодному й сухому місці — тобто не у ванній. Хоч правильні засоби для очей виходять у безповітряному пакованні з помпою, їм все одно не потрібен вплив вологи й тепла. Задля ефективного впливу засобу ліпше зберігати його в холодильнику. Або користуватися охолоджувальними лопатками (ролерами) для нанесення й розподілення.

Вікові рекомендації

Якщо у 25 використання спеціальних засобів для шкіри навколо очей рекомендовано, то в 40 — це обов’язкова рутина, навіть коли особливих причин для хвилювання немає. До 40 років шкіра потребує додаткової порції колагену, обличчя втрачає звичне сяяння, а шкіра навколо очей стає тоншою й страждає під впливом гравітації. Щоб уникнути подальшого птозу, фахівці радять додатково підтримувати її стан перевіреними засобами. Клітинний крем для шкіри навколо очей Cellcosmet CellLift Eye Contour Cream сприяє відновленню об’єму шкіри навколо очей, тонізує й підтягує повіки, розслаблює глибокі й мімічні зморшки, оптимізує клітинне оновлення та забезпечує стійке зволоження. Водночас використання такого активного засобу рекомендовано із 40 років під час зміни сезонів або залежно від потреб шкіри, а з 50 років — весь рік на щоденній основі. Крем можна чергувати з іншими засобами, а також використовувати на чутливій і схильній до алергічних реакцій шкірі.

Клітинний крем для шкіри навколо очей CellLift Eye Contour Cream

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.