До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пудра для вмивання: чому цей засіб мають спробувати всі

Пудра для вмивання — звучить злегка абсурдно. Проте варто знати: цей метод ніжний не лише до шкіри, а ще й до довкілля.

Ензимна пудра — це засіб, який поєднує кращі властивості скрабу та хімічного пілінгу, проте позбавлений побічних ефектів обох продуктів. Полірувальні частинки — складові пудри — настільки дрібні та ніжні, що не завдають механічної травми шкірі за будь-яких обставин, як це можливо у випадку зі скрабом. Крім того, вона не містить поліетиленових кульок, що зазвичай додають до складу скрабу. Пудра полірує на відмінно — і не лише механічно.

Реклама

У складі таких засобів — ензими ананасу, папаї — плодів, багатих на фруктові кислоти. Саме вони й відповідають за руйнування міжклітинних зв'язків відмерлих клітин епідермісу — в результаті шкіра миттєво оновлюється, наче латунний свічник, з якого знімають шар патини.

Окрім того, що ензимні пудри дружні до шкіри, вони ще й допомагають берегти довкілля. В їхньому складі немає води, а це значить, що витрати на транспортування засобів здійснюються з меншими викидами вуглецю. Воду додають під час застосування, і пудра перетворюється на м'яку кремову піну. Ніжність та турбота: це майже все, про що можна мріяти (окрім перемоги, звісно).

Очищувальна ферментна пудра Enzyme Cleanser, Babor
Пудра-ексфоліант Hydra Life Time To Glow Ultra Fine Exfoliating Powder, Dior
Ензимний пілінг-ексфоліатор, Cosmetics 27
Маска для сяяння шкіри Exfoliating Enzyme Mask, Sisley
Ензимний засіб для очищення шкіри, Dr. Barbara Sturm
Ензимний пілінг Daily Superfoliant, Dermalogica
Ензимна пудра для глибокого очищення шкіри обличчя Skin Regimen Enzymatic Powder, [comfort zone]

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.