До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Помади, про які всі мріятимуть цієї осені

30 липня б'юті-світ святкує міжнародний день помади. Vogue.ua відкриває завісу таємниці над найбільш знаковими запусками і прем'єрами майбутнього сезону. Розкішні футляри, вигадливі текстури, вражаюча палітра: осінь буде яскравою.

Dior

До осені Dior готує суперпрем'єру – помаду Dior Ultra Rouge. Для неї створені розкішні червоні футляри – як королівські мантії. Насичені, напівматові, сяючі кольори – всього 26, з них 4 червоних і два контрастних: чорний і білий.

Реклама
Помада Dior Ultra Rouge, Dior

"Ми хотіли створити помаду на водній основі, – пояснює Бріджит Ное, директор лабораторії Dior. – Це було те ще завдання: зазвичай, пігменти нестабільні в контакті з водою. Після довгих років експериментів нам вдалося впровадити пігмент в обидві фази – і в водну, і в масляну". В результаті вдалась тверда емульсія в стіку.

Помада Dior Ultra Rouge, Dior
Guerlain

Знаменита помада KissKiss цієї осені вийде в лімітованій версії – її відтінок точно відповідатиме кольору кокетливого барочного футляра. Ми давно чекали чогось подібного. Відтінків буде всього п'ять. Але яких!

Помада KissKiss, Guerlain
Givenchy

Рідкий оксамит – приблизно так можна охарактеризувати нове творіння Ніколя Деженна і б'юті-лабораторій Givenchy, помаду Le Rouge Liquide. У неї немає звичного сердечника, як у класичних помад. Замість нього – м'який наконечник з отвором, через який проходить високопігментований склад. Шкіряний футляр, стрункий тюбик-куля, шипи з боків – все на місці. Всього 14 відтінків – від тілесних до бордо.

Помада Le Rouge Liquide, Givenchy

Обіцяють оксамитове добре пігментоване покриття, невідчутне на губах. Обличчя майбутньої новинки – модель Бланка Паділья.

Chanel

Зручні олівці-помади Le Crayon Rouge вийдуть цієї осені з модифікованим покриттям – матовим. Звичайно, це тільки так сказано, що воно матове. Насправді тонка полімерна плівка відчувається на губах як атлас. Відтінки – такі, що варто чекати осені (а точніше, середини серпня, коли запланований старт продажів).

Помада-олівець Le Rouge Crayon De Couleur Mat, Chanel
Sisley

Марка приготувала косметичну бомбу – колекцію помад Le Phyto Rouge, що складається з 20 відтінків. Для зручності палітру розділили на 4 групи: тілесні, рожеві, червоні, помаранчеві.

Помада Le Phyto Rouge, Sisley

Sisley зрадив би собі, якби не забезпечив косметику властивостями засобу по догляду. Гіалуронова кислота, масло жожоба, водорість Padina Pavonica – всі вони працюють на те, щоб розгладити шкіру губ і додати їм об'єму.

Помада Le Phyto Rouge, Sisley

Окремої згадки заслуговує наконечник, що огранюванням нагадує про дорогоцінні камені, і магнітний футляр з зебровим принтом, який має по-справжньому декадентський вигляд.

Помада Le Phyto Rouge, Sisley

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.