До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сенсаційне схуднення 43-річної Джессіки Сімпсон

Джессіка Сімпсон, яка вчора відзначила 43-річчя, опублікувала світлини, на яких має вигляд людини, що втратила вагу (багато ваги).

Джессіка Сімпсон, співачка, акторка, телеведуча та власниця бренду одягу, 10 липня відсвяткувала 43-й день народження. В соцмережах з'явилися фото знаменитості, де вона має не просто стрункий, а відверто худий вигляд. Звісно, підписники і користувачі одразу помітили зміни. Звісно, безліч людей не втрималися від коментарів. Компліментів було багато; втім, токсичних зауважень теж пролунало безліч. До речі, про те, чому варто перестати робити компліменти чужому схудненню, ми писали тут.

Реклама

Джессіка, мама трьох дітей, все життя має коливання ваги. Якщо подивитися її інстаграм, можна помітити, що ще недавно вона мала більш атлетичну статуру.

З третьою вагітністю (дитина народилася в 2019-му) Джессіка помітно набрала вагу. Але згодом звернулася до спеціалістів з харчування і втратила 100 фунтів (приблизно 45 кг).

Вагітна Джессіка Сімпсон в 2018 році
GETTY

Звісно, публіка підозрює, що без Ozempic не обійшлось; проте сама Джессіка в інтерв'ю виданню Bustle (героїнею знімання та обкладинки якого стала) каже, що її схуднення — результат сили волі та відмови від алкоголю, а не Ozempic.

Зараз на її обличчі чітко промальовані вилиці, а сама вона може похвалитися майже підлітковою стрункістю.

Принагідно хочеться нагадати, що люди мають право бути будь-якими. Їхні тіла — їхні справи. Тому всі перевтілення — зіркові, пересічні або власні — варто просто приймати. Не переймаючись.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.