До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 стилістів, які вдягають знаменитостей

Ні для кого не секрет, що над образами багатьох знаменитостей, які ви бачите на червоній доріжці, в журналах, в соціальних мережах і в житті, працюють стилісти. Деякі з них створюють імідж своїх клієнтів. Окрім того, вони безпосередньо впливають на те, як люди дивляться на моду та тенденції, адже вдягають улюбленців мільйонів, які транслюють їхні ідеї усьому світові.

Лоу Роуч (Law Roach)

Зендея
Зендея

Реклама

Попри те що у 2023 році Лоу Роуч оголосив, що відходить від своїх обов’язків зіркового стиліста, його неможливо не згадати в цьому списку. Саме він створив чимало з найбільш феноменальних модних образів протягом останніх кількох років. Роуч, який себе називає архітектором іміджу, вдягав Зендаю, Селін Діон, Аню Тейлор-Джой, Гантер Шафер та Беллу Гадід.

Венеда Картер (Veneda Carter)

Кім Кардаш'ян
Кім Кардаш'ян

Венеда Картер була стилісткою в Yeezy з 2016 року, а з 2019-го почала тісно співпрацювати з Кім Кардаш'ян. Відтоді вона створює для Кім образи не лише для фотосесій чи світських виходів, а й для повсякдення.

Дені Мішель (Dani Michelle)

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Дені Мішель розпочинала свій шлях в індустрії з роботи в журналі Seventeen — і врешті стала людиною, відповідальною за стиль одних з найбільших голлівудських зірок. Вона створює образи Кендалл Дженнер і Гейлі Бібер. Також Дені співпрацює з такими знаменитостями, як Кайлі Дженнер, Кортні Кардаш’ян і Едгар Рамірес.

Мейв Райлі (Maeve Reilly)

Меган Фокс
Меган Фокс

Мейв Райлі часто називають "королевою вуличного стилю". Райлі — стилістка, яка працювала з найвідомішими зірками, як-от Меган Фокс, Гейлі Бібер, Сіара чи The Chainsmokers. Окрім того, вона працює над кампаніями для великих брендів, на кшталт Disney, CoverGirl і Pepsi, та навчає своїй майстерності стилістів-початківців.

Лоренцо Посокко (Lorenzo Posocco)

Дуа Ліпа
Дуа Ліпа

Лоренцо Посокко завжди на крок попереду модних тенденцій. Він відіграв важливу роль у піднесенні Дуа Ліпи до статусу ікони стилю. Посокко відомий своїм унікальним смаком і ризикованим підходом. Він поєднує високу моду з архівними речами, а також створює експериментальні ансамблі за допомогою одягу таких брендів, як Chopova Lowena та Marshall Columbia.

Емма Джейд Моррісон (Emma Jade Morrison)

Емілі Ратаковскі
Емілі Ратаковскі

Своє ім’я Емма Джейд Моррісон зробила на іміджі найпопулярніших знаменитостей. Зокрема, вона допомогла визначити мінімалістичний і монохроматичний стиль Розі Гантінгтон-Вайтлі та Емілі Ратаковскі.

Гаррі Ламберт (Harry Lambert)

Емма Коррін
Емма Коррін

Колишній стажист британського Vogue і стиліст Topman Гаррі Ламберт є автором стилю Гаррі Стайлза, який регулярно викликав резонанс останнім часом. Особливістю підходу Ламберта є те, що він часто співпрацює з новими й молодими брендами. Стиліст також відомий своїми образами для Емми Коррін і Джоша О'Коннора.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.