До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Це вогонь: найкращі різдвяні свічки від українських брендів

Вибираємо свічки українських брендів, які приємно дарувати — і отримувати на дарунок.

Nova Candle

Цей sustainable-проєкт заснували дві молоді дівчини, Вікторія Безсмертна і Тетяна Горобець. Вікторія закохана у вінтаж і розуміється на ньому, а Тетяна пішла з банку після 16 років роботи й відкрила в собі любов до свічок. Дівчата використовують вінтажний кришталь, наповнюють його соєвим воском і дають йому нове життя у вигляді свічок.

Реклама

Можна вибирати аромати: є імбирно-пряниковий; кипарисово-джиновий; шкіряний; аромат свіжоскошеної трави, грейпфрут і м’ята, яблуко макінтош, мімоза й мандарин, дубовий мох і амбра; сандал; шавлія і розмарин; пряний мед і боби тонка; чорний корал і мох. Можна взяти свічку без запаху.

<b>свечи нова 2021</b>

INRO

Засновники Inro Ольга і Володимир Саєнки заснували нішевий бренд свічок і ароматів для дому. Колекції постійно поповнюються; нині вийшла лімітована серія свічок з ароматами новорічного Києва.

Sweet Vanilla з ароматним теплим тоном ванілі, молока, випічки, кориці, спецій, кокоса, карамелі, фруктів і квітів; Gingerbread, який пахне пряниками на різдвяній площі завдяки нотам спецій, апельсина, лимона, квітів, деревини, ванілі й анісу; Cedarwood, який нагадує про затишні вечори в шале біля каміна і поєднує східно-деревні, тютюнові та сандалові ноти.

The Homest

Український бренд соєвих свічок The Homest оновив дизайн базової колекції свічок Everyday з ароматами на щодень. Тепер можна вибрати свічку в чорному й прозорому склі.

Олена Кузьміна, засновниця бренду, каже, що так у Homest хотіли підкреслити: головне у свічці — аромат, інше — мінлива річ.

<b>свечи 2021</b>

Triiinity

Забудовник Triiinity випустив колекцію ароматів для дому Home, Feelings & You з нотами сандала й кедра, інжиру, фіалки та ірису. Свічка входить до парфумованого набору разом з дифузором.

Gunia

Український бренд Gunia, який заснували Марія Гаврилюк і Наталія Каменська, має традицію випускати до Різдва свічки в наївному стилі, присвячені символу майбутнього року. Цього року виходить синій тигр. Чарівний.

Svitlo.Vdomi

Український бренд Svitlo.Vdomi заснувала фотографка Дарина Корольова. У лаконічних, майже аптечних пляшечках виходять соєві свічки з теплими ароматами. Напередодні свят чудовий вибір — свічка Cinnamon Roll, яка нагадує про знамениті скандинавські плюшки з корицею (до речі, рецепт ідеальних синабонів можна знайти тут).

Natureal

Ароматична соєва свічка з м'яким ароматом мигдалю та свіжими нотами цитрусових насичена натуральними ефірними оліями. Її дерев'яний гніт потріскує при горінні, а воск тане м'яко і довго, наповнюючи простір духом свята.

Ароматична свічка Inspiration, Natureal

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.