До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Оновлення року: в магазині EVA BEAUTY тепер є преміум-косметика та салон краси

Від масмаркету до магазину з професійною косметикою та салону краси — наприкінці квітня 2024 року на базі магазину нового формату EVA BEAUTY відкрився перший салон краси Beauty Salon by EVA. Новий формат магазину розпочав роботу у столичному торговельному центрі Respublika Park минулого грудня. Тепер прямо в магазині можна як придбати бажану доглядову та декоративну косметику преміум-сегмента, так і відвідати б'юті-процедури.

Реклама

Відкриття салону краси на базі магазину — велика гордість та досягнення мережі EVA. На компактних 26 квадратних метрах облаштували зону для догляду за волоссям на два крісла й окремий косметологічний кабінет, де можна отримати базові б'юті-процедури. Офіційним партнером салону стали L'Oreal Professionnel. З волоссям стилісти працюють за допомогою техніки від SteamPod та Dyson. До речі, саме магазин EVA BEAUTY є першою в Україні роздрібною точкою продажу засобів L'Oreal Professionnel та Matrix.

Раніше бренди були доступні лише в салонах краси, профільних магазинах для перукарів та на авторизованих онлайн-майданчиках. "На сьогодні відкриття нового формату магазину EVA BEAUTY — це перший досвід продажу професійних засобів догляду за волоссям L'Oreal Professionnel та Matrix у преміум роздрібному магазині. Наявність в EVA BEAUTY салону, де професійні стилісти зможуть проконсультувати клієнтів щодо підбору та використання продукції, підсилює наші позиції, адже так споживач отримує максимальний ефект", — ділиться Андрій Федоряка, комерційний директор підрозділу професійної косметики ТОВ "Лореаль Україна".

Як зауважила Василина Петлицька, директорка бізнес-напряму EVA BEAUTY, бренд пройшов трансформацію від найкращої подруги до експерта в питаннях краси та догляду. І тепер одна з місій EVA — освітня. "Перехід з масмаркет-засобів на професійні та преміальні має бути осмисленим. Тому ми запроваджуємо зони тестування для шкіри та волосся, даємо спробувати зразки косметики, пензликів, відчути на собі, як працюють преміальні прилади для створення укладок", — пояснює Василина Петлицька.

Що є в магазині нового формату EVA BEAUTY

  • Преміальна косметика та прилади для макіяжу та догляду

Основна трансформація EVA відбулася саме в цьому напрямку, тому головний асортимент EVA BEAUTY — за загальної площі магазину в 643 квадратні метри — становить саме преміальна доглядова й декоративна косметика. Просто в магазині можна скористатися допомогою фахівців для вибору косметики та протестувати, наприклад, фен Dyson. Також у магазині можна відвідати візажиста для створення макіяжу обраними засобами, щоб ознайомитися з техніками нанесення й особливістю косметики, або використати для цього спеціальний планшет, щоб віртуально приміряти деякі засоби декоративної косметики.

  • Безплатний чекап шкіри на професійному обладнанні

Як уже відомо, EVA BEAUTY — це не лише чергова точка на мапі, де можна придбати косметику професійного та елітного сегментів. Тут також можна попередньо проконсультуватися із фахівцем та отримати детальний аналіз шкіри й рекомендацію засобів. Для цього в магазині є спеціальне обладнання для чекапу.

  • Косметологічний кабінет та перукарня

За попереднім записом у Beauty Salon by EVA можна відвідати послуги зі стрижки, фарбування, укладання та догляду за волоссям. Майстри працюють із професійними засобами для догляду від L'Oreal Professionnel та Matrix, які також можна придбати в магазині. А похід на процедури до косметолога є бонусом за виконання певних умов купівлі.

Нині один EVA BEAUTY із салоном працює в Києві, а в липні планується відкриття у Львові.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.