До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні б'юті-тренди з Тижня моди в Парижі

Від губ-омбре у Schiaparelli до виділених чорним очей у Dior і Chanel, бандан у Versace і снуд у MiuMiu це головні б'юті-тренди з паризького Тижня моди сезону осінь-зима 2021/22.

Miu Miu осінь-зима 2021. Photo: Manuel Sinopoli
Центральний проділ

Під час показів у Парижі в цьому сезоні вдалося повною мірою відчути універсальність центральних проділів. Chloé представили богемний варіант в стилі 1960-х років з хвилястим волоссям, а в RickOwens залишили центральний проділ в обрамленні розпатланих локонів. Також зверніть увагу на Chanel і LouisVuitton, які представили сучасний і свіжий варіант зачіски.

Реклама
Chanel, Chloé, Rick Owens
Яскраві вкраплення

Раніше яскраві барви символізували життєрадісний оптимізм, а в цьому році, коли ми зіткнулися з невизначеністю кожного дня, помітні відтінки мали приголомшливий вигляд. На шоу GiambattistaValli яскраві кольори використовували для макіяжу очей, створюючи геометричні форми в світлих і темних тонах, що нагадують фрески римської галереї Боргезе. Для Versace візажистка Пет МакГрат створила яскраві стрілки неонових відтінків, щоб "захопити новий світ яскравими кольорами й індивідуальністю".

Giambattista Valli, Versace, Altuzarra. Photo: Achele / Style Du Monde
Повернення чорного

Для дебютного показу в Givenchy Метью М. Вільямс звернувся до легендарного візажиста Аарона де Мей, щоб перетворити Медоу Вокер і Беллу Хадід на готичних учасників клубу Harajuku з чорними тінями навколо очей і білим підведенням для лялькового макіяжу. Схожі темні відтінки були помічені і у Dior, де Пітер Філіпс створив чорну шорсткість за допомогою насиченого олівця для очей, а в Chanel землисті відтінки створили осінній настрій під керівництвом Вірджинії Віар.

Givenchy, Dior, Chanel. Photo: Acielle / Style Du Monde
Cміливі чубчики

У цьому сезоні чубчики були на всіх Тижнях моди, але саме в Парижі вони були найпомітнішими. Погляньте на рівний прямий чубок на шоу LouisVuitton і мікроваріант у RickOwens. Також були помічені чубчики середньої довжини у Lanvin, більш сміливі і несподівані.

Lanvin, Rick Owens, Louis Vuitton
Головні убори

Однією з найяскравіших тенденцій стали головні убори. Так, на шоу MiuMiu були помічені плетені снуди цукеркових відтінків, яскраві візерунчасті хустки у Dior і чорні бандани у Versace.

Miu Miu, Dior, Versace. Photo: Manuel Sinopoli, Acielle / Style Du Monde
Губи-омбре

Популярні в 1990-х, губи-омбре знову з нами. Виконані в темно-коричневих тонах у Schiaparelli і насичені коричневі у KikoKostadinov з додаванням блиску, саме так ми оформлятимемо свої губи, коли не потрібно буде носити захисні маски.

Schiaparelli, Kiko Kostadinov. Photo: Daniel Roseberry

Текст: Tish Weinstock

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.