До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 б'юті-трендів весни

Червоний манікюр, неонова помада, графічні стрілки, гра текстур і тіні з ефектом металізованих – головні тренди сезону весна-літо 2019 у б'юті-зйомці Кіма Рінберга.

Фото: Kim Reenberg @Cartel & Co

Реклама

Стиль: Anna Schiffel @Cartel & Co

У риму
Трикотажна водолазка, Salvatore Ferragamo; окуляри з пластика, Acne Studios by Cloak NY

Мигдалеподібні червоні нігті і помада в тон – добре забутий спосіб носити червоний. Зробити образ ультрамодним допомагають акценти: велосипедні окуляри і аксесуари для волосся у стилі 90-х.

<b>в рифму маник</b>

Підкреслити

Цього сезону графічні лінії носять і на повіках, і на нігтях. Найсміливіший прийом – контрастний контур губ, як на шоу Kiko Kostadinov і Self-portrait.

<b>черточки сс19</b>

Дискографія

Яскраві відтінки і металізовані текстури – привіт з 80-х і вони знову на верхівці популярності. "Так підлітки пробують колір", – каже візажист Томас де Клювьєр, який відповідав за образи на шоу Ashley Williams.

<b>тени сс19</b>

Вийшло сонце
Жакет з деніму, атласна сукня, все – Louis Vuitton

Жовті, помаранчеві, рожеві тіні для повік, як на показах Byblos, Ashish і Anna Sui, – дуже простий прийом, який не потребує навичок макіяжу. Матові текстури мають значно ефектніший вигляд.

<b>тени моно мат сс19</b>

Сяйво
Сукня з люрексу, Bror August

Коли глітер здається надмірним, відмінно працюють тіні з металізованим покриттям, як на шоу Talbot Runhof. Основний акцент – на внутрішніх куточках очей.

<b>блест тени сс19</b>

Уроки каліграфії
Сережки з латуні, AREA

Новий погляд на стрілки демонструють візажисти показів Akris, Marc Jacobs і Rochas. Приклад для наслідування – шоу Marni, де на повіках зображували символи, які нагадували @-теги.

<b>каллиграфия сс19</b>

Неоновий демон
Мереживний топ, Dundas; шерстяний берет, House of Lafayette

Кораловий (Vivid Coral), як на показах Temperley London і Fiodor Golan, став кольором року за версією Pantone і є особливо чудовим у поєднанні з хайлайтером і сяйною шкірою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.