До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Весняний тренд: nude look

Promotion

Головний тренд весняних показів nude look. Кожного сезону він трансформується: колись моделей випускали на подіум зовсім без макіяжу, потім задовольнялися хайлайтером, згодом віртуозно нашаровували тон, щоб досягти ефекту к'яроскуро як на середньовічних фресках. Сьогодні в моді макіяж, який можна зробити швидко, майже на ходу, але мати при цьому ідеальний вигляд.

Реклама
Isabel Marant
Ще не так давно вважали, що ідеальна шкіра – це полотно, основа для будь-якого образу. Загалом так воно і є: коли тон рівний, то обличчя здається відпочилим і свіжим. Але сьогодні ідеальною шкіра може вважатися з самодостатнім макіяжем. Подивимося, як трактують моду на nude look стилісти модних показів.

<b>весенний тренд nude look</b>

Дати природне покриття і забезпечити зволоження обіцяють багато засобів. Але мало хто, однак, на це здатний в реальності. Клітинна тональна основа CellTeint швейцарської марки CellCosmet містить натуральні воски жожоба, соняшника та мімози, а також арганову олію. В її складі немає силіконів, але вона м'яко ковзає по шкірі, забезпечує рівне і ніжне покриття.

Клітинна тональна основа CellTeint, що відновлює об'єм шкіри, CellCosmet

Це ще не все. До її складу включили активні стабілізовані біоінтегральні клітини, власну розробку CellCosmet, які входять в усі засоби марки; комплекс на основі гіалуронової кислоти; захисний і себорегулювальний комплекси. Вони відповідають за те, щоб розгладжувати і зволожувати шкіру, миттєво встановлювати втрачений об'єм. Об'єм необхідний, коли треба візуально стерти тіні з обличчя – саме вони надають втомлений вигляд. Візажисти застосовують для цього хайлайтер. Тут же задачу можна вирішити лише одним засобом. У складі також антиоксиданти, які борються з шкідливим впливом вільних радикалів.

Клітинна тональна основа CellTeint, що відновлює об'єм шкіри, CellCosmet

CellTeint містить і захист від шкідливого впливу ультрафіолету та інфрачервоного випромінювання, які викликають клітинні пошкодження і призводять до передчасного старіння. Гама відтінків тонального засобу – лаконічна і включає лише 4 відтінки. Використовувати його можна з 25 років.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.