До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 трендів манікюру, які ми захочемо спробувати цієї весни

Обираємо тренди манікюру, які матимуть особливо чарівний вигляд цієї весни.

Макіяж рук на шоу Bottega Veneta
Milk Bar

Відтінки молока – від свіжого до топленого – захопили подіуми. Це найбільш аристократичний і носибельний манікюр. Хто хоче ускладнити колір, може вибрати відтінки вареного згущеного молока або fior di latte – сліпуче-білого італійського джелато. Спокусливо, безпечно для фігури.

Реклама

<b>молочный маник весна 2020</b>

Color Blocking

Поєднувати контрастні кольори в манікюрі – завжди ефектна ідея. Крутий вигляд має поєднання чорного і білого, червоного і рожевого, оранжевого і жовтого.

<b>колор блок весна 2020</b>

Це вогонь

Розвели полум'я майстри з манікюру на шоу Genny, Pam Hogg, Stella Jean. Такий колір має радше життєрадісний і оптимістичний вигляд, ніж сексуальний. Але будемо чесними, демонструвати чуттєвість уже не так актуально, як раніше.

<b>огненный маник весна 2020</b>

Повна прозорість

Вільний край нігтя, схожий на ілюмінатор у літаку, прозорий і звабливий, – мікротренд, який завойовує і подіуми, і Instagram. Прикладів не так багато, але всі – милують око.

<b>прозрачный край весна 2020</b>

Nail Art

Вищий пілотаж – манікюр, що повторює принт на одязі або аксесуарах, як на показі Roland Mouret. Трудомісткий та складний, він вимагає багато часу, зате який красивий. Надихатися, зрозуміло, можна чим завгодно: плямами Роршаха або роботами Джексона Поллока.

<b>nail art  мани весна 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.