До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Оскар 2020": манікюр знаменитостей

Поки Голлівуд видихає після найгучнішої церемонії року, продовжуємо досліджувати б'юті-коди, які зірки продемонстрували на червоній доріжці. Увага на манікюр.

Салма Гаєк і Пенелопа Крус

Майстрам манікюру, які працюють зі знаменитостями, доводиться вирішувати складні завдання: манікюр повинен вигідно відтінювати ювелірні прикраси, не суперечити сукні та доповнювати стиль і довжину форми рук. Як правило, майстри справляються чудово.

Реклама

Теммі Тейлор, яка відповідала за манікюр Біллі Айліш, вибрала сміливе рішення: наддовгі нігті квадратної форми, прикрашені стразами. Схоже, що Біллі була в захваті: свої руки вона демонструвала перед камерами дуже охоче.

Біллі Айліш

І ще одне фото, ближче.

Біллі Айліш

Nail-художниця Джина О розробила дизайн нігтів для Синтії Еріво, на пальці якої були нанизані персні з діамантами. Вдалося зухвало, але приголомшливо гарно: на лівій руці Джина відтворила мотив "Зоряної ночі" Ван Гога, на правій – північне сяйво і зірки.

Синтія Еріво

Жанель Моне вибрала "реверсивний" французький манікюр, в якому лунку і нігтьову пластину інкрустували кристалами – до пари сукні, розшитої 168 тисячами кристалів Swarovski.

Жанель Моне

Милуємося іншими прикладами зіркового манікюру, які варто додати в "обране", щоб перед важливими виходами бути озброєною. До речі, манікюр Зазі Бітц, Реджини Кінг і Леслі Манн доречний для кожного дня.

<b>оскар 2020 маникюр</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.