До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

За зачиненими дверима: що відбувається всередині б’юті-бутика Dior

Що ховається за величезними важкими дверима б’юті-бутика Maison Christian Dior

Поки lockdown тримає людей замкненими у своїх домівках, віртуальне життя стає все різноманітнішим і багатшим. Тепер у б’юті-бутик Maison Christian Dior на Єлисейських полях можна зайти, не встаючи з крісла. Віртуальний тур бутиком розробили в середині лютого 2020. Тепер важко сказати, було це пророчим кроком Дому, що збігся з пандемією, чи це вистрілив давно запланований запуск (найімовірніше, все ж друге), але ефект виявився разючим. Віртуальна екскурсія дає змогу потрапити всередину б’юті-бутика, який розмістився в самому серці Єлисейських полів. Він наповнений світлом завдяки величезним вікнам, білим стінам і високим стелям. Тут представлені аромати з нішевої лінійки Дому, а також pillar-fragrances з усіма наявними фланкерами.

Реклама

Продаються свічки, книги, які можуть слугувати подарунком — особливо для категорії людей "у яких все є"; є лінійка шовкових хусток. Подарунки можуть святково впакувати — з коробками, стрічками, хрустким папером. Але, звісно, онлайн-шопінг теж можливий.

Тут можна помилуватися новинками макіяжу, знайти свій відтінок помади, рум’ян або тональної основи, а також просто помедитувати, насолоджуючись баченням Дому, який несе красу у світ з 1947 року. Щоб зайти в бутик, просто натисніть тут.

    Не слідуй за модою — відчувай її

    Підписатися

    Ще в розділі

    Популярне на VOGUE

    Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.