КУПИТИ КВИТКИ

Як дбати про себе у вирі подій: особистий приклад Анни Трінчер

Promotion

У сучасному світі ми маємо багато можливостей для розвитку і водночас багато стресу. Насичене подіями життя урізноманітнює наші дні, і часто у цьому вирі ми забуваємо про головне турботу про себе. Виправдовуємо байдужість до свого фізичного та психологічного стану нестачею часу проте лише година на день допоможе змінити життя у якісніший бік і краще почуватися. Про це знає акторка та співачка Анна Трінчер, яка навчилася інтегрувати турботу про себе у повсякденне життя за допомогою сучасних гаджетів. Ось 8 звичок Анни, які допомагають підтримувати енергію та настрій навіть у складні часи та попри завжди щільний графік.

Реклама.

Ранкова beauty-рутина

Добре налаштована beauty-рутина є гарантією здорового пробудження та гарного стану шкіри й усмішки. В рутині Анни Трінчер особливе місце посідає саме догляд за усмішкою, адже від стану зубів залежить і впевненість у собі, і загальний стан організму, як-от робота шлунково-кишкового тракту. Саме тому ранок Анни починається з догляду за зубами, під час якого дівчина користується звуковою зубною щіткою PHILIPS Sonicare HX9911/19 Diamond Clean 9000 та іригатором. "Особливо зручно зранку, коли ти ще до кінця не прокинулась і просто прикладаєш щітку до ясен, а вона все чистить сама, достатньо змінювати положення щітки що 30 секунд", — розповідає Анна.

Звукова зубна щітка PHILIPS Sonicare HX9911/19 Diamond Clean 9000
Звукова зубна щітка PHILIPS Sonicare HX9911/19 Diamond Clean 9000

Завдяки звуковій технології волокна щітки добре проникають між зубами та видаляють наліт, а струмінь води з іригатора допомагає вимити залишки їжі, до яких не дістає щітка. Загалом, регулярне використання іригатора сприяє профілактиці карієсу та кровоточивості ясен. Тому зірка й поєднує два гаджети і відповідально стежить за здоров'ям зубів.

Ранкова кава

Кавова машина DeLonghi ECAM 380.95.TB
Кавова машина DeLonghi ECAM 380.95.TB

"Ранкова кава для мене — це не просто спосіб прокинутись, а й такий собі ритуал, коли я можу налаштуватися на продуктивний день та сконцентрувати увагу на тому, що потрібно зробити протягом нього", — пояснює співачка. Анна надає перевагу свіжій натуральній зерновій каві, однак не завжди має час на приготування напою самостійно. Надійним помічником дівчини є кавова машина DeLonghi ECAM 380.95.TB, яка робить улюблений американо всього за одне натискання.

Кавова машина DeLonghi ECAM 380.95.TB
Кавова машина DeLonghi ECAM 380.95.TB

Стретчинг

Серед лагідних ранкових вправ для пробудження тіла зірка обирає стретчинг. Анна робить невелику розтяжку на всі групи м’язів, щоб запустити кровообіг та посприяти здоровій роботі всіх органів.

Масаж проти набряків

Лімфодренажний масаж зранку теж допомагає прокинутися й позбутися важкості в тілі й зайвої рідини. Для масажу можна використовувати рельєфний м’ячик, масажний ролик або, як робить зірка, перкусійний масажер. Анна робить масаж за допомогою масажера Naipo MGG-2103, який пасує для масажу різних частин тіла, як-от шиї, спини, рук та ніг. Артистка також бере його з собою у подорожі, відрядження та на знімання, оскільки масажер дуже компактний.

Перкусійний масажер Naipo MGG-2103
Перкусійний масажер Naipo MGG-2103

Смузі на сніданок

Сніданок Анна обирає поживний та помірно ситний, який дає організму необхідні вітаміни та мінерали. Серед улюблених страв співачки — зелений смузі з яблука, шпинату, ківі та огірка. Готує смузі дівчина у блендері Nutribullet NB 100: він має зручну чашу, з якої можна одразу пити приготований смузі. Співачка цінує цю якість блендера чи не найбільше, оскільки це зручно, економить час та чистий посуд.

Блендер Nutribullet NB 100
Блендер Nutribullet NB 100

Домашнє кардіо

Активний спосіб життя співачки не завжди залишає час на похід до спортзалу, однак Анна знайшла вихід і займається спортом вдома. Дівчині подобаються кардіонавантаження, а саме ходьба на біговій доріжці. Тому вдома зірка має бігову доріжку KingSmith Treadmill TR50, що складається та гарно вписується у будь-який інтер’єр. Впродовж домашніх тренувань Анна любить дивитися серіали, а спортивний азарт дівчина підтримує встановленням цілей та відстежуванням результатів у фірмовому мобільному додатку. Після тренування доріжка складається і може чекати під ліжком до наступного тренування — цей гаджет дуже компактний і не займає багато місця.

Бігова доріжка KingSmith Treadmill TR50
Бігова доріжка KingSmith Treadmill TR50

Бігова доріжка KingSmith Treadmill TR50
Бігова доріжка KingSmith Treadmill TR50

Масаж перед сном

Якщо метою ранкового масажу є пробудження, то ввечері зірка робить масаж для розслаблення. Для цього у квартирі зірки є ще одне технологічне диво – масажне крісло Naipo MGC-8900. Воно має стильний футуристичний дизайн та 12 професійних автоматичних програм та масажних технік, які можна налаштувати індивідуально під себе. У комплекті до крісла Анна має планшет, на якому під час масажу дивиться відео, читає або просто слухає музику через вбудовані у крісло стереодинаміки.

Масажне крісло Naipo MGC-8900
Масажне крісло Naipo MGC-8900

Гігієна сну

Як зауважує Анна, підготовка до сну теж є особливим ритуалом, від якого залежить, наскільки якісним буде відпочинок і чи зможе організм відновитися до ранку. Гігієна сну співачки складається зі зволожувальної маски для обличчя, провітрювання кімнати, нанесення заспокійливих ефірних олій та улюбленої шовкової піжами. Також зірка спить у повній темряві, закриваючи вікна спеціальними blackout-шторами.

Photo: Getty Images
Photo: Getty Images

Кожна звичка в рутині Анни є нагадуванням про важливість піклуватися про себе та ставитися з любов’ю й повагою до свого психологічного і фізичного здоров’я. Також зірка радить за можливості полегшувати собі життя за допомогою сучасних гаджетів. У своєму виборі гаджетів співачка довіряє Цитрус через великий вибір техніки на будь-який смак, офіційні товари з гарантією від виробника та постійні знижки й акції. Цитрус опікується як якістю запропонованих в магазині гаджетів, так і їхньою ефективністю. Багато продуктів в магазині сфокусовані на поліпшенні життя та роблять турботу про психологічний та фізичний стан приємнішою. Турбота про здоров'я – одна з цілей магазину, якою Цитрус надихає покупців. Тому тут завжди можна знайти щось корисне для себе.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.