До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зволожити, розгладити, захистити: 12 головних б’юті-засобів цього літа

Від термозахисту для волосся до матувального санскрину й вітамінів для веганів. Ми зібрали найкращі засоби для догляду за собою, без яких не обійтися цього літа.

Photo: Iryna Veklich / Getty Images
Сироватка проти мімічних зморщок n-BTX Visible Expression Lines Corrector, Soskin

Звички супити брови й морщити чоло можна позбутися за допомогою сироватки: гексапептид-8 і мікрокапсули з n-BTX, що входять до її складу, припиняють активну міміку.

Реклама
Термозахисний засіб з відновлювальним ефектом The 230 Cream, Hair Rituel by Sisley

Ті, хто постійно використовує стайлери, оцінять The 230 Cream, що захищає волосся від перегрівання під час укладання. До його складу входять іонні полімери, які активуються від високої температури, і похідні цукрової тростини: вони обволікають пасма та створюють невидимий термозахисний бар’єр. Склад збагачений оліями камелії й моринги, протеїнами бавовни — для пом’якшення та зміцнення волосся.

Бездротовий випрямляч для волосся BaByliss 9000 Cordless, BaByliss

Бездротовий випрямляч з літій-іонним акумулятором дає змогу поправити зачіску перед зустріччю або вечіркою: байдуже, в машині, на вулиці чи в ліфті. Він заряджається три години, а ємності акумулятора вистачить на 30 хвилин безперервної роботи: цілком досить, щоб випрямити пасма, зробити ламані кучерики або недбалі м’які.

Матувальний сонцезахисний крем Clean Screen Mineral SPF 30, REN

Ековідповідальний бренд REN робить ставку на безпечні мінеральні фільтри. Clean Screen Mineral матує, годиться для чутливої ​​шкіри й не містить наночастинок.

Зволожувальний концентрат Eau Thermale, URIAGE

Зволожувальний ефект потужніший, ніж у сироватки. Вся річ у формулі: збагачена кальцієм і магнієм термальна вода, пребіотики, гіалуронова кислота.

L'Eau Kenzo x Seaqual, Kenzo, лімітований випуск

L'Eau Kenzo виходить у чохлі з переробленого океанічного пластику, зібраного в співпраці з проєктом Seaqual.

Mirto di Panarea з колекції Blue Mediterraneo, Acqua di Parma

Всі аромати колекції Blue Mediterraneo навіяні колоритом Середземномор’я і присвячені єднанню людської майстерності й природи. Кожен аромат містить ефірну олію бергамоту. Бренд шанує давнє мистецтво збирання олії: ремісник розрізає плід надвоє, відокремлює м’якоту, а шкірку натирає морськими губками, які вбирають запашний нектар.

Вітаміни Orthomol Veg One для балансу в організмі веганів і вегетаріанців, Orthomol

Фахівці з лабораторії Orthomol pharmazeutische Vertriebs GmbH розробили вітаміни для тих, хто дотримується рослинного харчування. Вживаючи вітаміни як харчову домішку впродовж 30 днів, можна нормалізувати й підтримувати процеси в організмі, не хвилюючись про брак тих чи інших елементів, які більшою мірою доступні в продуктах тваринного походження.

Мінерал 89 Концентрат з пробіотичними фракціями для зволоження і захисного бар’єра, Vichy

Цей концентрат обіцяє пришвидшити оновлення, відновити бар’єрну функцію та підсилити захисні властивості шкіри від стрес-чинників. За комплексний підхід відповідає унікальна формула з пробіотичними фракціями, вулканічною водою і ніацинамідом.

Антицелюлітний гель Cryoform, Eisenberg Paris

Гель Cryoform з фітоекстрактами й кофеїном тонізує; камфора, ефірні олії евкаліпта й ментол стимулюють лімфу. Миттєвий ефект за допомогою холоду дає змогу впоратися з нерівностями і целюлітом у проблемних місцях.

Аквагелева сироватка для обличчя Інтенсивне Зволоження 48 годин, Yves Rocher

Потрапляючи на шкіру, сироватка обертається на воду й умить вбирається. Після нанесення з’являється відчуття пощипування, а потім — відчуття свіжості й наповненості. Вся річ у головному інгредієнті — клітинній воді Едуліса, рослинному екстракті, який асимілюється шкірою і забезпечує тривале зволоження до 48 годин.

Лінійка Acidic Bonding Concentrate для хімічно пошкодженого волосся, Redken

Нова лінійка Redken Acidic Bonding Concentrate спрямована на розвиток стійкості волосся після просвітлення або фарбування. Формула з лимонною кислотою сприяє зміцненню іонних зв’язків у структурі волосся, а рівень концентрації компонентів догляду цієї лінійки є найнаповненішим серед усіх раніше випущених засобів бренду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.