До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Знову в моді: 3 добре забутих ігрових види спорту, які відзначають повернення

Vogue.ua вибрав ігрові види спорту, які опрацьовують всі групи м'язів, дозволяють провести час із користю, а заразом – взаємодіяти під час гри

Пінг-понг

Пінг-понг, шалено популярний у Китаї та Азії, прийшов до України. Почали відкриватися спеціалізовані клуби, а в шопінг-молах з'являтися зали з тенісними столами, де за символічну плату можна орендувати і стіл, і ракетки, а також позайматися з тренером.

Реклама
Стіл для пінг-понгу на вечірці Dior

Чим корисний пінг-понг: він тренує моторику, покращує координацію рухів і гостроту реакції. Динамічна гра не дає занудьгувати і цілком може замінити кардіотренування.

Тим, хто вважає її "олдскульною", буде корисно дізнатися, що з ракеткою вправляються Джесіка Альба, Мішель Обама і Герцогиня Кембриджська Кейт, а знімки знаменитостей, які грали в пінг-понг, увійшли в історію.

Герцогиня Кембриджська за грою в пінг-понг

Серед них – Боб Марлі, Лорен Беколл, Гелена Крістенсен і Клаудія Шиффер. Стіл для пінг-понгу був і в нью-йоркському маєтку Сари-Джесіки Паркер.

Баскетбол

Грати в баскетбол корисно, якщо хочеться скинути напругу, потренувати окомір, а також замінити банальні посиденьки з келихом приємною та азартною активністю. Власні майданчики для баскетболу є не тільки в знаменитостей, але й у просто спортивних людей, що живуть за містом.

Блейк Лайвлі у майці і штанах Monse, що нагадують форму баскетболістів

Комерційний директор Vogue UA Юлія Костецька зізнається, що як подарунок на весілля отримала від брата нареченого баскетбольний майданчик. Кільце для баскетбола можна знайти хоч в сусідньому дворі, а спеціалізовані майданчики є в спортклубах – наприклад, "Подільському". Надихнутися грою можна, переглянувши випуск Carpool Karaoke із Шакілом О'Нілом або один із епізодів "Форс-мажорів" (Suits), де знявся Чарльз Барклі, колишня зірка NBA.

Баскетболом зі своїми підопічними – Розаріо Доусон, Кетрін МакФі, Ларою Стоун і Кетрін Макніл – займається Оскар Сміт, господар O-Diesel Studio в нью-йоркському Трайбеці.

Бадмінтон

У редакції Vogue тренування із бадмінтону ввела в моду Поліна Мітлошук, заступник головного редактора. Тепер із ракеткою не розлучається головний редактор сайту Віолета Федорова – каже, що півтори години заняття дають неймовірний заряд енергії, допомагають "розвантажити голову" – і провести час із подругою у новому, корисному форматі. Правильно тримати ракетку, вести рахунок, робити подачу, працювати з воланчиком вчать у спеціальних клубах, які почали з'являтися у Києві.

Thierry Van Biesen

Поки їх менше, ніж, наприклад, в Лос-Анджелесі, але все йде до того, що бадмінтон стане популярним видом спорту. Він тренує окомір і допомагає тим, у кого проблеми із зором: коли очі стежать за польотом воланчика – це корисно. До того ж, опрацьовується задня поверхня стегон (при випадах) і біцепси (при подачах), а за одну гру можна опрацювати всі свої наднормативні лате. Важливо тільки тренуватися у правильному взутті, яке фіксує гомілкостоп, щоб не травмувати зв'язки.

Instagram – @vogueua_beauty

Читайте також:

Українська зірка фехтувального спорту Ольга Харлан про спорт і про улюблений одяг

Ідеальна фігура: три секретні вправи від Ізабель Гулар

Уроки тенниса от Йонаса Бьоркмана на курорте Soneva Fushi

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.