До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ідеальна фігура: три секретні вправи від Ізабель Гулар

23 жовтня виповнюється 33 роки Ізабель Гулар. Ангел Victoria's Secret і зірка глянцевих обкладинок народилася в Сан-Пуало, Бразилія, де найкраще знають про те, як зробити фігуру атлетичною і підтягнутою. "Спорт був частиною мого життя з ранньої юності, – каже Гулар, – якщо ти найвища дівчина в класі, то куди тобі відправитися, як не на волейбол і баскетбол?!".

У сучасному щільному графіку Ізабель також знаходить час для спорту, щодня. "У мене є особиста мета – тренуватися рівно одну годину на день, незалежно від того, наскільки він завантажений". На честь дня народження Ізабель Гулар Vogue.ua згадує найефективніші вправи супермоделі.

Реклама
Обертальна бічна планка

"Це одна з моїх улюблених вправ. Ми розробляємо всі косі і бічні м'язи, при цьому працює й прес. На замітку, коли ви робите рух руками і вперед, ви повинні добре тримати рівновагу".

Скручування від Ізабель

Примітка супермоделі: "Постарайтеся підняти коліна до грудей, щоб м'язи одержали найінтенсивніше пропрацювання й не зупиняйтеся, як би складно й важко вам не було".

Присідання з еспандером

"Використання еспандера в даному випадку допоможе вам уникнути травмування колін. При цьому стежте, щоби під час присідання, коліна не "вивалювалися" за носки кросівок, якщо дивитися зверху вниз. Зробіть два підходи, потім відпочиньте 60 секунд, повторити 4 рази", – радить Гулар.

За матеріалами: vogue.com

Читайте також:

Правильні кубики: 15 фото моделей з ідеальним пресом

7 причин полюбить бурпи​

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.