До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вогненна історія: найсвятковіші свічки

Палити свічки напередодні Нового року це втілення хюґе. Затишок, тепло і аромат, який наповнює простір.

Yves Rocher

До новорічних свят французька марка органічної косметики випускає колекцію засобів, до якої традиційно входять свічки. Цього року свічок дві: одна – посвята першим сніжинкам (яких ніяк не дочекається Європа), друга – різдвяним соснам. Увага, секрет: діаметр цих свічок ідеально збігається з розміром "каруселей" Diptyque.

Реклама
Свічки, Yves Rocher
Sisley

Цьогоріч відомі свічки французького Дому Sisley виходять у колекційних виданнях – по 1,5 кг кожна.

<b>sisley свечи 2019</b>

Одна пахне трояндами з саду мадам д'Орнано, друга – томатним листям. Нагадаємо, мотив Eau de Campagne створив у середині 70-х парфумер Жан-Клод Еллена.

Свічки, Sisley
Acqua di Parma

Італійський Дім Acqua di Parma – віртуоз у роботі з воском. Їхні свічки неймовірно пахнуть і створюють настрій, а також слугують ідеальним подарунком – зокрема, "для тих, у кого все є". Великі, але акуратні – вони точно прикрасять інтер'єр.

Свічки, Acqua di Parma

Є і свічки в невеликих форматах – їх особливо приємно розставити по кімнатах, щоб наповнити домівку духом Різдва.

<b>свечи аква</b>

Diptyque

Якщо говорити про найомріяніші свічки, то чемпіони, звісно, – Diptyque. Красиві, ароматні, модні – і дуже популярні. Щороку напередодні Різдва виходить нова колекція. Цього року представили три свічки-талісмани. Спеціально до свят художник Олаф Гаєк оформив упаковки вигадливими принтами.

<b>свечи диптик 2019</b>

Esteban

Ця нішева французька марка випускає парфуми і свічки – часто недооцінені. У них відносно доступна ціна і чудові парфумерні композиції. Радимо придивитися.

Свічка, Esteban
Tiziana Terenzi

Мало хто знає, але свічки можуть видавати звук тріскотливого каміна. Це можливо завдяки дерев'яному гніту. Саме такий – у свічках італійського нішевого бренду Tiziana Terenzi. Інтерв'ю з його засновником читайте тут.

Свічка з дерев'яним гнітом, Tiziana Terenzi
Cire Trudon

Найдавніші у світі парфумовані свічки – Cire Trudon. Стаканчики ручної роботи, натуральний віск, цінник, від якого піднімаються брови. Але за історію і статус треба платити. Тим більше, що парфумерні композиції свічок марки – твори мистецтва.

Свічка, Cire Trudon
Fornasetti

"Дайте все", – так і хочеться сказати, коли бачиш ці витвори. Зупиняє одне – висока вартість. Але тут все чесно: порцелянові підсклянники – це колекційні предмети, які з кожним роком лише зростають у ціні. Прокрутіть всю галерею, щоб насолодитися красою і витонченістю свічок. До речі, на упаковках – муза засновника Дому П'єро Форназетті – оперна співачка Ліна Кавальєрі, зірка Belle Epoque. Її день народження припадає на католицьке Різдво.

<b>свечи форнасетти</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.