До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наталія Гоцій, Арина Любітєлєва і Катя Любчик у makeover-відео Sandler

Sandler Wellness Center представив послугу Style Management, яка допомагає знайти власний стиль і перетворитися зовні. На підтримку нової послуги випустили відео, у якому з’явилися Наталія Гоцій, Арина Любітєлєва, Катя Любчик, Діана Ставніцер та інші герої

Реклама

Style management — програма, яку розробили й запровадили в Sandler Wellness Center. Вона передбачає повне перетворення клієнта, до роботи над яким залучають психолога, стиліста й команду б’юті-фахівців. У результаті роботи з експертами Sandler Wellness Center клієнт отримує персональну програму з чіткими рекомендаціями щодо стилю й образу. Враховуються нюанси: тканини, колірна гама, форма стрижки, типи укладки, макіяж на щодень і для святкових виходів. У Sandler кажуть, що вони допомагають створити концепцію стилю, підкреслити індивідуальність, водночас кастомізуючи рекомендації під характер, професію й особливості людини.

На підтримку програми Sandler Wellness Center випустили відео, героями якого стали яскраві харизматичні особистості різного віку й професій: Наталія Гоцій, Арина Любітєлєва, Катя Любчик, Діана Ставніцер, Ірина Костюк, Поліна Неня та інші. Саундтреком до відео стала веснянка українського фолкгурту Go-A, а декораціями — вулиці Києва.

"Ми живемо у світі, де час — найкоштовніший ресурс, якого завжди бракує й повернути його неможливо, — кажуть у Sandler Wellness Center і популяризують me-time — час для себе й власної насолоди. — Програма Style Management допоможе заощадити час і використати цей важливий ресурс для догляду за красою".


Ідейний натхненник: Юлія Сандлер
Режисер: Ірина Стрихович
Стиліст: Ігор Ігнатенко
Оператор: Назарій Глянцев
Команда Beauty Sandler
Одяг: Litkovskaya

Б’юті-образи: з використанням Balmain Paris Hair Couture


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.