До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як створювали макіяж Леді Ґаґи для виступу на інавгурації Джо Байдена

Візажистка Сара Танно-Стюарт, яка відповідала за б’юті-образ Леді Ґаґи на церемонії інавгурації Президента США Джо Байдена, поділилася в інстаграмі таємницями створення образу співачки.

Леді Ґаґа стала однією із зірок церемонії інавгурації американського президента Джо Байдена, яка відбулася два дні тому. Вона виконувала гімн перед присягою Камали Гарріс. Макіяж співачки був під пару вбранню Schiaparelli — багряній спідниці й підігнаному точно по фігурі темно-синьому жакету. Свій образ Ґаґа довірила давній подрузі, креативній директорці власного бренду Haus Laboratories Сарі Танно-Стюарт.

Реклама

На фото, яке зроблено напередодні інавгурації, Леді Ґаґа демонструє розкішний, сповнений сили й жіночності б’юті-образ. Сара зізнається, що творчий процес розглядала надзвичайно серйозно. Була важлива кожна дрібниця й особистий внесок кожного із членів команди. Найважливішою деталлю образу стала червона помада. Важливо було вибрати такий підтон, який би найкомпліментарніше поєднувався з кольором вбрання співачки.

Складність макіяжу такого плану в тому, щоб за активного макіяжу очей акцент все одно залишався б на яскравих губах. Команда впоралася блискуче. За зачіску Леді Ґаґи відповідав Фредерік Аспірас, який прикрасив білосніжне волосся співачки золотою стрічкою.


"Образ вийшов позачасовим, романтичним і яскравим, точно як наша муза", — завершила допис Сара. Вона використовувала в макіяжі переважно косметику бренду Haus Laboratories, який Леді Ґаґа заснувала у 2019, але інші знакові засоби були там теж.
Очі

Сара підкреслила лінію росту вій підводкою з мікрокінчиком Micro-Tip Eyeliner відтінку Punk і намагалася триматися якомога ближче до коріння вій. Підсилити яскравість допоміг гелевий олівець-коль Eyedentify Gel Kohl того ж відтінку й тіні з набору The Fame palette — усе Haus Laboratories.

The Fame palette, Haus Laboratories

Сара використовувала туш Marc Jacobs Velvet Noir і додала штучних вій бренду Rokael Beauty, який спеціалізується на розробленні й виробництві штучних вій. У макіяжі брів використали два засоби: олівець HD Brows Pro Pencil з подібним до креслярського грифелем і прозорим гелем, щоб зафіксувати положення волосків, Anastasia Beverly Hills.

HD Brows Pro Pencil
Шкіра

Дуже важливим етапом, як і всі візажисти, Сара вважає підготування шкіри. Вона вибрала патчі Jillian Dempsey, маску для сяяння шкіри 111Skin (інтерв’ю з її засновником Яннісом Александрідесом можна прочитати тут), зволожувальний крем модного бренду Augustinus Bader і бальзам для губ Sisley, який ми не раз додавали до списку найефективніших продуктів для губ.

Патчі Jillian Dempsey

Щоб створити бездоганний тон, який би не підвів у світлі софітів, візажистка використала тональну основу Dior Backstage. Зробити ідеальний контуринг вилиць і лоба вдалося за допомогою набору Heat Spell відтінку Desert, а на яблучка щік Сара нанесла рум’яна Head Rush відтінку Flirt / Tease свого "домашнього" бренду Haus Laboratories.

Head Rush відтінку Flirt/Tease, Haus Laboratories
Губи

Багата гама засобів для губ Haus Laboratories дала змогу вибрати той самий відтінок багряного: Le Monster Matte відтінку 1950 в поєднанні з олівцем для губ RIP відтінку Slayer.

Le Monster Matte відтінку 1950, Haus Laboratories

Нагадаємо, Леді Ґаґа запустила власний бренд Haus Laboratories у жовтні 2019, дебютувавши з колекцією макіяжу спокійних тілесних відтінків. Відтоді асортимент бренду поповнювався не раз, і сьогодні в ньому можна знайти будь-які відтінки й текстури для найрізноманітніших подій у житті.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.