Сріблясті кросівки — модний вибір цієї осені

Сріблясті кросівки – незамінна основа гардероба, яка "розгойдує" тренди сезону осінь-зима 2024/2025. Цього року дизайнери та модниці вирішили, що сріблястий колір і текстиль, що імітує метал, замінять класичні чорні кросівки, тож саме це взуття стане аксесуаром, який легко підкреслить індивідуальність будь-якого вбрання.

Jacques Wei

На тлі зростання популярності "скромного" гардеробу, де переважають нейтральні тони, сріблясті кросівки повертаються, щоб кинути цьому виклик, додаючи нотки грайливості трендам сезону осінь-зима 2024/2025. Деякі можуть вважати їх антиподом "тихої розкоші", а інші – частиною нейтральної палітри. Vogue.ua зібрав 4 способи носити сріблясті кросівки цієї осені.

Сріблясті кросівки + джинси

Белла Гадід приєдналася до тренду, коли вийшла на прогулянку вулицями Нью-Йорка в сріблястих кросівках, сірих джинсах і светрі від бренду Isabel Marant, демонструючи, що у стилях бохо та препі, для цих кросівок достатньо місця.

Сріблясті кросівки + мереживна спідниця

Незважаючи на те, що погода вказує на своєчасне повернення чобіт, кросівки не втрачають актуальності, зокрема, і в найкращих образах сезону — адже вони надзвичайно ефектні в парі з білою мереживною мідіспідницею та масляно-жовтим кашеміровим светром.

Сріблясті кросівки + блуза та спідниця чорного кольору

Як зробити так, щоб класичні спортивні кросівки з аеродинамічним дизайном відповідали найвишуканішій естетиці? Відповідь проста: обрати модель сріблястого кольору, яка ідеально доповнить будь-яке монохромне вбрання, наприклад, чорну спідницю і блузу того ж відтінку. Не забувайте носити кросівки без шкарпеток для ще більш елегантної та менш повсякденної стилізації.

Сріблясті кросівки + шкіряний бомбер

Ця пропозиція на перший погляд може здатися сміливою. Тим не менш, вона ідеальна для носіння в теплі осінні дні, коли погода дозволяє носити шорти. Немає кращого повсякденного вбрання, ніж те, яке поєднує в собі сріблясті кросівки з чорними акцентами, легінси чи шорти та обʼємну шкіряну куртку.

За матеріалами Vogue.mx.

Популярне на VOGUE