Червоні босоніжки — головне взуття цього літа

Сезон весна-літо 2024 ознаменувалася поверненням ретровзуття та зручних балеток. Однак цього разу зупинимося на головному пункті цього списку зіркових камбеків червоних босоніжках на підборах. Вони швидко підкорили як подіуми, так і вуличний стиль, та дали зрозуміти, що це взуття секрет елегантності без особливих зусиль. Vogue.ua зібрав найкрасивіші червоні босоніжки цього літа.

Balmain

Burberry

В останні сезони можна було спостерігати, як червоний колір став головним героєм нарядів, запропонованих дизайнерами. Коротше кажучи, червоний колір нікуди не дінеться, адже цей тренд не був "кометою", тобто несподіваною появою, а продовжуватиме сяяти на модному небосхилі.

Jacquemus

Hermes

У давні часи червоний мав певний символізм, пов’язаний з королівською владою та монархами: оскільки колір був дорогим для отримання, він асоціювався лише з монархами та імператорами, які спочатку носили фіолетовий колір, щоб виділитися з народу. І навіть сьогодні цей колір найбільше асоціюється з красою, здатний запалювати почуття. Він має велику силу привабливості, що матеріалізується через певні стилістичні комбінації та навіть у найдрібніших деталях через аксесуари.

Услід за червоними балетками, кросівками та туфлями-човниками настала черга червоних босоніжок. Саме завдяки своїй зухвалості та можливості привертати увагу з першого погляду, червоні босоніжки стали обов’язковим атрибутом жіночого гардероба. Їх обирають, щоб справити враження, не вдаючись до блискучих деталей.

Завдяки streetstyle-зіркам яскраво-червоний колір перетворюється на справді елегантну та зручну пропозицію. Хоча дизайнери не відмовилися від монохромного червоного образу, на вулиці цей тренд коливається від костюма, що складається з жакета та штанів, до драпірованих спідниць та мінісуконь. Червоні ж босоніжки ідеально підкреслюють базові образи: найчастіше модниці римують їх із чорними штанами з вирізом або подовженими baggy-джинсами.

Vogue.ua пропонує 4 пари червоних босоніжок, які стануть яскравою та вельми трендовою прикрасою вашого гардероба.

Proenza Schouler

Prada

The Attico

Christian Louboutin

За матеріалами vogue.it.

Популярне на VOGUE