До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Рамі Малек зіграє у фільмі про Джеймса Бонда

Лауреат премії "Оскар", Рамі Малек зіграє міжнародного лиходія, з яким Джеймс Бонд в особі Деніела Крейґа битиметься в 25-му фільмі британської шпигунської франшизи.

Рамі Малек

Малек, який отримав визнання критиків за роль фронтмена групи Queen, Фредді Мерк'юрі, в минулорічній "Богемній рапсодії", схвильований з приводу зйомок: "Я обіцяю всім, що буду стежити за тим, щоб містеру Бонду було нелегко", – сказав актор в записаному анонсі до фільму .

Реклама

Майбутній фільм з робочою назвою "Бонд 25" стане п'ятим на рахунку Деніела Крейґа в ролі найвідомішого вигаданого таємного агента Великобританії. Після фільму 2015 року "007 Спектр" Крейґ сказав, що він швидше вкоротить собі віку, ніж знову зіграє Бонда. Але 2017 року актор підтвердив, що повернеться до ролі востаннє.

Крім Крейґа і Малека у фільмі з'являться Рейф Файнс у ролі М, Наомі Гарріс у ролі Маніпенні і Бен Вішоу в ролі Q, а дівчину Бонда знову зіграє Леа Сейду.

Деніел Крейґ у фільмі "007: Спектр"

Продюсери вже оголосили, що фільм, який представлять у квітні 2020 року, зніматиме Кері Фукунага, людина, яка стоїть за першим сезоном телевізійної драми "Справжній детектив".

Одна з особливостей стрічок про Бонда – це місця зйомок, серед яких часто бувають екзотичні локації. Так, фільм почали знімати на Ямайці, а пізніше команда вирушить в Італію, Норвегію і Лондон.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.