До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пігулка щастя: вітаміни ТМ Orthomol. Досвід Аліси Ілієвої

Аліса Ілієва з бойфрендом протестувала вітаміни ТМ Orthomol – і розповідає про їхній спільний досвід.

Навесні ми з моїм чоловіком вирішили підібрати для себе не просто вітаміни для поліпшення загального стану, а зосередитися на конкретних потребах організму. Я вегетаріанка вже 15 років. Багато лікарів і оточення постійно розмовляють зі мною про те, як шкідливо не їсти тваринного білка, і як негативно це впливає на стан здоров'я.

Реклама

Насправді, коли люди вживають рослинну їжу, їм не просто легше жити; це впливає і на стан організму. Але не можна просто взяти і стати веганом. Відмова від тваринної їжі має бути усвідомленою, а раціон – достатньо різноманітним, щоб отримувати норму вітамінів і мікроелементів. Важливо харчуватися збалансовано, щоб це не призвело до проблем з шлунково-кишковим трактом, виснаження і хвороб.

З багатьох причин харчуватися правильно і в потрібній кількості не завжди вдається, і я вважаю, що підтримка організму вітамінами і мікроелементами – найкраще рішення для балансу і здоров'я. У Orthomol з'явилися нові вітаміни для вегетаріанців, де навіть для капсул більше не використовують желатин.

Основна проблема вегетаріанців у тому, що у них дефіцит вітамінів групи В: В2, В6, В12, а у тих, хто не їсть яєць, – і вітаміну D. Я часто буваю на сонці, тому з вітаміном D у мене проблем немає. А ось ті, хто більшу частину року живе в сірості і холоднечі, природно, його недоотримують. Важливі мікроелементи, які особливо потрібні вегетаріанцям, – це цинк, селен і залізо. Їх брак призводить до млявості, підвищеної стомлюваності, тривожності, слабкого тонусу шкіри, випадіння волосся і погіршення стану нігтів. Недолік цих мікроелементів – не рідкість навіть у людей, які часто вживають м'ясо. Звісно, потрібно вживати весь спектр вітамінів, особливо тим, хто любить їсти смачно, а не корисно.

Всі ці вітаміни і мікроелементи увійшли до складу нового комплексу для вегетаріанців. З особливих переваг, які я зауважила особисто для себе, – зручна упаковка, яка поміщається в будь-яку сумку. Я часто літаю і тому завжди звертаю увагу на упаковку продуктів. Чим компактніша, тим краще. Вітаміни Orthomol я всюди возила з собою.

З чоловіками-вегетаріанцями все завжди складніше. Жінки можуть їсти те, що корисно, навіть якщо це не манго на смак, а от чоловікам салати, печені овочі, селера або альтернативне молоко замість коров'ячого заходить насилу. І з повною відсутністю ентузіазму. Але долати труднощі легше вдвох. Та й вітамінні комплекси разом приймати веселіше. Це справа, яка вас, так би мовити, об'єднує. Особливо приємно, коли вона працює на ваше здоров'я.

Для чоловіка я вибрала чоловічий комплекс Vital M питної форми прийому. Хоч кажуть, що жінки більше впадають у стрес, все-таки вважаю, що чоловіки менш стресостійкі. Вони всі переживання збирають у собі, в той час як жінки воліють ними ділитися зі своїм оточенням. У цьому комплексі збалансовано підібрані необхідні вітаміни і мікроелементи. Магній і вітаміни групи В, наприклад, відповідають за спокійну нервову систему. Оскільки їхній недолік в організмі може призвести до дратівливості, безсоння і підвищеної втомлюваності. Крім того, комплекс насичений мінеральними речовинами і мікроелементами: цинком, йодом, залізом, калієм, селеном і т.д, що позитивно впливає на роботу шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи, зміцнює імунітет завдяки збільшенню опірності організму до різних інфекцій і захворювань. У цілому комплекс Vital M спрямований на загальний стан здоров'я організму.

На третьому тижні застосування я помітила, що у чоловіка став міцнішим сон, вранці йому стало легше вставати, та й втома стала меншою. З того, що він помітив сам, – це поліпшення стану шкіри і волосся. Завдяки біотину у складі волосся помітно відросло і почало менше випадати.

Щоб закріпити результат від вживання комплексів і поліпшити сам процес під час застосування, варто мінімізувати вживання алкоголю, уникати великої кількості цукру і додати спорт у повсякденне життя. Тоді це буде великий ривок для здоров'я і гарного самопочуття.

Orthomol Veg One: https://orthomol.life/orthomol-veg-one-kapsuly-30-dney.html

Orthomol Vital M: https://orthomol.life/orthomol-vital-m-pitevoy.html

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.