До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Емілі не в Парижі: актриса Лілі Коллінз вийшла заміж

Актриса Лілі Коллінз, новий виток популярності якої почався після виходу на екрани серіалу "Емілі в Парижі", знову змусила своїх шанувальників стрепенутися — цього разу новинами з особистого життя. У себе в Instagram вона поділилася неймовірно гарними весільними світлинами, якими анонсувала недавнє заміжжя.

Бренд Ralph Lauren создал свадебное платье Лили Коллинз

Виявляється, що 4 вересня Лілі Коллінз вийшла заміж за режисера Чарлі Макдавелла. Відбулася камерна церемонія на мальовничих гарячих джерелах Дантона, розташованих у штаті Колорадо. Перше фото актриса зворушливо підписала: "Я ніколи не хотіла б бути кимось більше, ніж просто твоєю, і тепер я — твоя дружина. З 4 вересня 2021 роки ми назавжди належимо тільки одне одному. Люблю тебе більше, ніж можна уявити...".

Реклама
Бренд Ralph Lauren создал свадебное платье Лили Коллинз

На окрему увагу заслуговує сукня нареченої, яку для неї створив американський бренд Ralph Lauren. Коллінз вирішила відійти від звичних пишних моделей, зробивши ставку на поєднання вузького силуету й розкішної фактури мережива. Вбрання окреслювало її струнку фігуру й робило подібною до порцелянової статуетки. Такого ефекту вийшло досягти, зокрема й завдяки довгим рукавам, що повністю закривали руки. Особливим елементом цього весільного образу стала мереживна накидка з фатою-капюшоном.

Бренд Ralph Lauren создал свадебное платье Лили Коллинз

Фото: www.instagram.com/lilyjcollins/

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.