До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модель Жасмін Тукс вийшла заміж у розкішній сукні Zuhair Murad

Американська топмодель і "ангел" Victoria's Secret Жасмін Тукс вийшла заміж за виконавчого директора Snapchat Хуана Девіда Борреро. До шлюбу модель пішла в сукні Zuhair Murad.

Жасмін Тукс і Хуан Давид БоррероPhoto: @jastookes

Жасмін Тукс і Хуан Давид Борреро познайомилися на роботі у 2016 році, коли Snapchat готувалися до запуску нової функції у своєму застосунку. Для її просування компанія хотіла найняти Жасмін. "Я пішла на обід з Хуаном і кількома іншими працівниками Snapchat, — згадує Жасмін. — У той же день Хуан запросив мене на вечірку з нагоди його дня народження. У нас був природний потяг одне до одного. Ми підтримували зв’язок з тієї ночі, а інше вже історія".

Реклама

Після того як вони почали зустрічатися, Жасмін і Хуан щороку вирушали в подорож, щоб відсвяткувати свою річницю. Минулого року Хуан використав цю подорож, щоб освідчитися Жасмін. "Вранці 21 вересня 2020 року він сказав мені збирати валізи в дорогу, — розповідає Жасмін. — Нашою першою зупинкою був ресторан Rose Café, де ми й познайомилися".

Звідти вони повернулися до машини, і Хуан зав’язав очі Жасмін, поки вони не під’їхали до аеропорту. За сорок хвилин пара приземлилася в Юті й далі на вертольоті дісталася до готелю Amangiri. "Перед тим, як вирушити в готель, ми приземлилися між камінням у глушині, сіли й випили шампанського, — розповідає модель. — Фотограф, найнятий, щоб закарбувати цю мить, замаскувався під працівника готелю й порадив нам піднятися на оглядовий майданчик. Коли ми прийшли туди, я подивилася на землю й побачила напис: "Ти вийдеш за мене?". Я була надзвичайно вражена. Це було найприємніше і найпродуманіше освідчення, яке я лише могла собі уявити".

Жасмін і Хуан відсвяткували своє весілля в столиці Еквадору. Церемонія відбулася в католицькій церкві в центрі Кіто. Жасмін давно знала, що хоче йти до шлюбу у вбранні Zuhair Murad. "Я хотіла, щоб Зухаїр Мурад пошив мені сукню відтоді, як прийшла на його перший кутюрний показ, — каже вона. — Я надіслала йому свій референс, і він намалював найгарнішу сукню, яку я коли-небудь бачила". До драматично пишної сукні зі шлейфом завдовжки 4,5 метра Жасмін вибрала прості прикраси — діамантові сережки Ritani й обручку. Взула модель білі атласні туфлі, які виготував на замовлення бренд Sarah Flint. Хуан був у двобортному смокінгу Giorgio Armani. Подружки нареченої вбралися в елегантні сукні Amsale.

Після церемонії гості вирушили в асьєнду приблизно за 30 хвилин їзди від Кіто, що слугувала мальовничим місцем для зустрічі гостей. "Уявіть собі чарівний сад з найбільшою кількістю квітів. Все було дуже романтично, при свічках і з найдивовижнішим скрипалем", — розповідає Жасмін.

Текст: Alexandra Macon
За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.