До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі весільні сукні в кутюрних колекціях осінь-зима 2021/2022

Увага до деталей і майстерність модних Будинків видно неозброєним оком у кутюрних колекціях брендів. Цього разу ми сфокусувалися на найкрасивіших весільних сукнях – від об'ємних суконь-тортів Giambattista Valli до космічного вбрання Iris Van Herpen.

Zuhair Murad Couture

Тиждень високої моди цього разу вийшов наповнений не тільки різними силуетами й формами весільних суконь, а й був щедрий на незвичну колірну гаму. У кутюрних колекціях Schiaparelli та Viktor & Rolf панували об’ємна структура і вплив попарту, тоді як у колекції Christian Dior Couture Марія Грація К’юрі виразила своє бачення романтики в дрібницях: у шовкових складках, акуратно зав’язаних хитромудро сплетених бантах і неземних вирізах. Головна сукня Christian Dior Couture, що завершила показ бренду, була зеленого кольору.

Реклама
Christian Dior Couture

В інших колекціях джерелом натхнення слугували надія і відродження. Колекція Chanel Couture, створена під впливом імпресіоністів, була сповнена великої кількості квітчастих мотивів і романтичної вишивки, подібної до мазків фарби на полотнах великих художників. Zuhair Murad передали романтичний настрій за допомогою блискучої вишивки на сукнях принцес у сіро-блакитних, приглушено золотих і зелених відтінках. Це був перший показ дизайнера відтоді, як його історичне ательє в Бейруті було зруйновано.

Chanel Couture

Байдуже, що колекція Вірджила Абло не була представлена ​​на Тижні високої моди, адже він створив неймовірну весільну сукню для італійської моделі Джорджії Габріеле, яка цими вихідними вийшла заміж на озері Комо. Дизайнер розробив для Джорджії мереживну весільну сукню з відкритою спиною й довгим шлейфом. Лінію декольте й тонку талію моделі підкреслював корсет, що просвічувався крізь ніжне біле мереживо. Не обійшлося і без особливих деталей на сукні нареченої — один з рукавів був прикрашений червоним вишитим написом "Тут рука Андреа", що підкреслював у такий спосіб, звідки "йде" рука її чоловіка.

Vogue.ua зібрав найкращі весільні сукні в кутюрних колекціях осінь-зима 2021/2022. Гортайте вниз, щоб побачити всі образи.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.