КУПИТИ КВИТКИ

У чому казати "Так!": найбільші тренди весільних суконь 2024 року

Щороку Тиждень весільної моди у Нью-Йорку задає тенденції на рік уперед щодо того, які сукні наречених будуть найбажанішими. Напередодні весільного Тижня моди, який починається 8 жовтня, ми згадуємо тренди цього року, аби ще раз насолодитися красою, надихнутися та мати з чим порівнювати нові тенденції. Далі – 8 найбільших весільних трендів 2024 року.

Photo: Courtesy of Half Penny London
Photo: Courtesy of Half Penny London

Реклама.

Квіткові аплікації

Те, що квіти є синонімом весни, – стереотип. Весільні сукні можуть та мусять мати квіти. Трендом цього року є об'ємні флористичні аплікації, як по всій поверхні сукні, так й на окремих елементах весільного образу.

Photo: Courtesy of Monique Lhuillier
Photo: Courtesy of Monique Lhuillier

Банти

У 2024 році банти стали обов'язковим елементом весільних суконь. Великі банти ззаду, що підкреслюють голу спину. Великі банти спереду, на місці топу. Чи взагалі усіяний бантами шлейф. Цього року навіть наймінімалістичнішу сукню варто прикрасити бантом.

Photo: Courtesy of Theia
Photo: Courtesy of Theia

Структурні форми

Відійти від пишних силуетів та суконь-рибок й звернути увагу на оригінальні форми та поєднання – порада весільних дизайнерів цього року. Звісно, ви можете залишатися вірними класиці. Однак хіба не ліпше запам'ятається більш авангардна сукня?

Photo: Photo of Ese Azenabor
Photo: Photo of Ese Azenabor

Подвійна (а може й потрійна) спідниця

Сьогодні багато пар обирають для весілля декілька образів – для урочистої частини, для романтичної, для зручних танців ввечері. З метою економії та комфорту, дизайнери пропонують обирати сукні з подвійними спідницями, коли спочатку ви маєте пишний наряд, а знявши верхню спідницю, опиняєтеся у святковому міні. Цей трюк точно вартий уваги.

Photo: Courtesy of Reem Acra
Photo: Courtesy of Reem Acra

Не біла сукня

Білий є радше класикою, аніж трендом цього весільного сезону. У 2024 році, якщо маєте бажання справити своє весілля у вбранні альтернативного кольору, обирайте пастельні відтінки рожевого та блакитного, а також не нехтуйте чорним. Так-так, дозволено все.

Photo: Courtesy of Galia Lahav
Photo: Courtesy of Galia Lahav

Фата з родзинкою

Фата є важливим аксесуаром та частиною весільної церемонії. Цього року цей елемент весільного образу нареченої теж може бути цікавим: закривати вуаллю весь силует від маківки до п'ят, мати розшиту квітами фату чи мереживну обробку тощо. Просто зробіть свою фату унікальною.

Photo: Courtesy of Alexandra Grecco
Photo: Courtesy of Alexandra Grecco

Штани

Наречена не зобов'язана бути в сукні на своєму весіллі. Дизайнери дослухалися до цього й запропонували у 2024 році святкувати весілля як у штанах, так і у зручному комплекті зі стильного бюстьє та спідниці, яку потім можна перевдягнути на штани.

Photo: Courtesy of Rime Arodaky
Photo: Courtesy of Rime Arodaky

Занижена талія

Занижена талія не лише стала трендом серед суконь сезону весна-літо 2024, а й підкорила весільну моду. Цей силует чудово поєднується з відкритим корсетом, гарно підкреслюючи фігуру.

Photo: Courtesy of Lihi Hod
Photo: Courtesy of Lihi Hod

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.