До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як світ моди надихається образом Керрі Бредшоу

25 березня Сара Джессіка Паркер святкує 52-й день народження, а культовому серіалу "Секс у великому місті" 2018-го виповниться 20 років. За цей час на серіалі встигло вирости не одне покоління дівчат, які черпали натхнення з образів його героїнь вже для своїх модних експериментів. Багато із луків головної героїні Керрі Бредшоу актуальні і сьогодні, а деякі і зовсім домінують в головних трендах сезону.

Квіткові принти

Колумністка Керрі Бредшоу у виконанні актриси Сари Джессіки Паркер часто бігала вулицями Нью-Йорка в сарафанах з акварельним квітковим принтом, який надавав їй свіжості і підкреслював золотистий відтінок волосся. Влітку 2016 року схожі сукні з'явилися в колекції Alexander McQueen – вони також усипані ніжними бутонами і, окрім цього, прикрашені легкими воланами.

Alexander McQueen
Білизняний стиль

Сукні в білизняному стилі – ще одна пристрасть Керрі Бредшоу, яка останні кілька сезонів просто захопила розум і гардероби модниць по всьому світу. Так, повністю білизняному стилю присвячені колекції Givenchy і Balenciaga, а окремі його елементи можна знайти і у Dior, і у Celine і навіть Alexander Wang.

Givenchy
Туфлі з декором

Атласні вечірні туфлі з великим декором, які героїня Сари Джессіки Паркер нерідко носила в кадрі, в цьому сезоні є надзвичайно актуальними. Сама актриса продовжує їх випускати під власним брендом і сьогодні, але не відстають від неї і інші модні Будинки – від Rochas до Dolce & Gabbana.

Oscar de la Renta
Відкриті плечі

Керрі Бредшоу рідко обирала відверті або вульгарні наряди. Правильної дози сексуальності в своїх образах вона досягала іншими делікатними способами, наприклад, відкривала плечі. У цьому сезоні топи і сукні з, наче рівно обрізаною, лінією плеча – символ нової жіночності, якої прагнуть всі, а Бредшоу довела їх дієвість ще багато років тому.

Chloe
Еклектика

Еклектика визначає стиль італійського бренду Gucci останні півтора роки, але головна героїня серіалу "Секс у великому місті" Керрі Бредшоу в подібні ігри грала вже давно. Так, вона сміливо поєднувала спідницю з анімалістичним принтом і строгий піджак, додавала до них шарф в клітинку, і не забувала про витончене взуття.

Gucci
Неон

Британці надзвичайно тонко відчувають колір і майстерно вміють з ним працювати. Так, у весняно-літній колекції дизайнер Крістофер Кейн продемонстрував кілька найрізноманітніших суконь і сарафанів, що наче розфарбовані з балончиків кольоровою фарбою. Схожий прийом пам'ятають і фанати Керрі Бредшоу в одному з сезонів "Сексу у великому місті".

Christopher Kane

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ:

Сара Джессика Паркер: "Я всегда соблюдаю дресс-код"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.