До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: наймодніші образи в стилі "тиха розкіш"

Незалежно від того, чи називаєте ви це естетикою old money чи "тихою розкішшю", тенденція до стриманої вишуканості після подіумів почала захоплювати і вулиці головних столиць моди.

Реклама

Кричущі логотипи довгий час були синонімом багатства, однак серед цієї невпинної гонитви з’явилася нова естетика — що підкреслює тонку вишуканість і стриману "пишність" — quite luxury або "тиха розкіш". Тут краса полягає в деталях: тонка майстерність крою, стримані силуети та розкішні тканини. Кожен ансамбль — ретельно підібраний, щоб створити ауру невимушеного образу, — говорить багато про вишуканий смак та якісні матеріали.

Під час останніх Тижнів моди вплив "тихої розкоші" вийшов за межі подіумів. На вулицях головних столиць моди нове покоління streetstyle-зірок підняло цей тренд на новий рівень, легко поєднуючи високоякісні речі, розкішні тканини, відсутність логотипів і продумані деталі. Це візуальне свято, яке надихає переглянути своє ставлення до моди та прийняти більш стриманий, але беззаперечно шикарний підхід до особистого стилю. Vogue.ua зібрав найефектніші образи в стилі "тиха розкіш", які варто опробувати цього літа.

Текст: Josefin Forsberg

За матеріалами voguescandinavia.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.