До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє новий номер: жовтень 2017

"Цю осінь, попри все, потрібно провести розкуто й весело, провокувати моду, гратися з нею, пародіювати її", – закликає Ольга Сушко, головний редактор Vogue UA. Шляхетна ексцентрика, екстравагантна класика, хутро й денім: жовтневий номер Vogue UA – гімн сміливим трендам й головним провокаторам XX сторіччя – Діані Вріленд, Ельзі Скіапареллі, Пеггі Моффітт і Пенелопі Трі, які навчають, як порушувати правила моди (зйомка "Група ризику").

Фото: Chris Colls, стиль – Julie Pelipas, модель – Malgosia Bela

На обкладинці топ-модель Малгоша Бела в накинутому на оголене тіло хутрі провокує прочитати номер від початку й до кінця: як носити хутро, найважливіший верхній одяг сезону, й з чим його поєднувати, які речі обрати з кутюрних колекцій, на які аксесуари звернути увагу, що слухати, про що читати й де подорожувати – в цьому номері зібрані всі наймодніші речі й події осені.

Реклама
Фото: Chris Colls, стиль – Julie Pelipas, модель – Malgosia Bela

13 жовтня – дата, яку прямісінько зараз потрібно відзначити в google-календарі: редакція Vogue UA запрошує взяти участь у модній ночі шопінгу FNO. Всі майбутні заходи в рамках FNO – в окремому розділі основного журналу і на сайті vogue.ua.

У комплекті з жовтневим номером ви знайдете додаток Vogue MAN: головні чоловічі тренди сезону, криптовалюта й суперкари, кращі гаджети й книги.

Фото – Nagi Sakai, стиль – Julie Pelipas, модель – Elias de Poot

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.