До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відкрився оновлений бутик Boucheron

Фасад нового київського бутіка відтворює характерні ознаки архітектури Вандомської площі. Після реконструкції фасад, вітрини та внутрішній простір бутика Boucheron були повністю перероблені відповідно до нового концепту. В 1893 році Фредерік Бушерон відкрив бутик на Вандомскій площі, тим самим ставши першим ювеліром, що облаштувався за знаменитою адресою. Він вибрав будинок під номером 26, заворожений природним світлом, що від ранку до вечора осяває його кам'яні арки.

<b>бушерон интерьер</b>

Реклама

У київському бутіку Boucheron, який розташувався на вулиці Городецького, представлені всі основні ювелірні та часові колекції: знакові Quatre та Serpent Boheme, дорогоцінний Бестіарій, що всім так полюбився – Animaux de Collection та прикраси з колекцій Високого Ювелірного Мистецтва. Ось уже 160 років Boucheron відомий своїм особливим ставленням до клієнтів. Слідуючи давній традиції Будинку, новий бутик запропонує своїм клієнтам унікальну можливість створення прикрас за індивідуальним замовленням.

<b>бушерон украшения</b>

Читайте також:

Годинники Bulgari Divas 'Dream з хвилинним репетиром

Авантюрин на циферблаті годинника: тенденція на #SIHH2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.