До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Годинники Bulgari Divas 'Dream з хвилинним репетиром

У нових Divas 'Dream читається стиль колекції, в якій ювелірний Будинок традиційно демонструє свій потенціал роботи з художніми ремеслами. При виготовленні циферблата використовувалася техніка японської лакової мініатюри Urushi.

Divas’ Dream minute repeater, механізм з ручним заведенням і функцією хвилинного репетира, індикація годин та хвилин, корпус з рожевого золота, діаманти 4,26 карата, циферблат виконаний у техніці японської лакової мініатюри, ремінець зі шкіри алігатора, Bulgari, лімітована серія з 5 екземплярів.

Сам годинник оснащений унікальним мануфактурним механізмом BVL 362 з рекордною для галузі товщиною в 3,12 мм. Його презентували в минулому році з моделлю Octo Finissimo Minute Repeater в титановому корпусі. Для жіночої моделі цього року матеріали вибрали більш традиційні: корпус 37 мм виконаний з рожевого золота, діаманти прикрашають безель і деталі кріплення ремінця, а також гашетку, за допомогою якій активується механізм репетира. Вона розташована на бічній частині корпусу і нагадує чи то квітковий пелюсток, то чи дамське віяло.

Реклама
Divas’ Dream minute repeater, механізм з ручним заведенням і функцією хвилинного репетира, індикація годин і хвилин, корпус з рожевого золота, діаманти 4,26 карата, циферблат виконаний в техніці японської лакової мініатюри, ремінець зі шкіри алігатора, Bulgari, лімітована серія з 5 примірників.

Текст: Тетяна Соловей.

Читайте також:

Радуга-дуга: аксессуары Burberry весна-лето 2018

Пьедестал: самая заметная обувь сезона

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.